More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio îmi oferă libertate deplină

  Lucky Studio îmi oferă libertate deplină

  Nu ştiu ce înseamnă pentru tine un job la care să mergi tot timpul cu plăcere, dar îți spun ce înseamnă acest lucru pentru mine. Este vorba despre un loc de muncă la care să pot să aleg tot timpul, la care să nu fiu limitată şi constrânsă de politici stricte. Lucky Studio mi-a oferit asta, îți explic în continuare cum anume.

  Ştii foarte bine ce înseamnă să fii studentă, ales dacă eşti venită din provincie într-un centru universitar mare, cum este şi Iaşiul. Parcă nu îţi mai ajung orele dintr-o zi, cu toate cursurile şi seminariile la care trebuie să mergi, cu toate proiectele şi lucrările pe care le ai de pregătit. Te gândeşti să te angajezi, dar ţi se pare destul de dificil, pentru că lucrând nu ai mai avea suficient timp pentru facultate. Află că lucrurile nu trebuie să fie chiar aşa: am găsit la Lucky Studio soluţia perfectă!

  În căutarea unui job am aflat de la o colegă de facultate că se fac angajări la Lucky Studio. Timidă şi neîncrezătoare, am mers la un interviu. Vreau să îți spun că am plecat de la studio cu zâmbetul pe buze şi plină de speranţă :). Ceea ce mi s-a oferit şi nu doar mie, ci oricărei fete ce se angajează ca model, depăşeşte orice aşteptări.

  Ceea ce m-a încântat şi mă mulţumeşte şi acum la Lucky Studio este programul super-flexibil. Majoritatea fetelor angajate sunt studente – m-am întâlnit chiar cu câteva colege de an la studioul de videochat, astfel trebuie să existe timp pentru cursuri şi timp pentru job. Nimic mai simplu! Lucky Studio mi-a dat ocazia să aleg oricare din cele 6 ture zilnice, lucrând una, două, trei sau cinci zile pe săptămână. Cum programul la facultate îl aveam destul de încărcat, am ales să lucrez două zile pe săptămână.

  Mi s-a spus ceva şi despre condiţii şi bonusuri, dar nu am dat prea mare atenţie. Aveam să fiu marcată însă ulterior de cât de bine arătau camerele în care urma să lucrez – în fiecare zi puteam să îmi aleg alta! Bonusurile erau practic o investiţie a studioului în frumuseţea mea, pentru a putea atrage mai mulţi admiratori cu care să discut şi să îmi măresc astfel câştigurile. Serviciile oferite la fiecare contract semnat sunt de make-up, coafură, şedinţe foto, cursuri de limbi străine şi transport gratuit.

  Prin libertatea ce mi-a oferit-o, Lucky Studio a devenit pentru mine angajatorul ideal. Pot să lucrez oricând vreau, pot să îmi aleg camera, chiar pot renunţa oricând. Prin toate aceste aspecte, Lucky Studio mi-a oferit libertatea de care am nevoie!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img