More
  AcasăHeyluxChiar daca n-am destula experienta sau nu stiu limba engleza, la Heylux...

  Chiar daca n-am destula experienta sau nu stiu limba engleza, la Heylux m-am putut angaja

  Mi se pare ca unul din cele mai stupide lucruri pe care le poate face un angajator este acela ca mereu cauta oameni experimentati, deja pregatiti pentru orice. Studiourile de videochat aparute peste noapte au zeci de pretentii de acest gen, dorind ca fetele care se angajeaza la ei sa fie deja profesioniste in ceea ce fac.

  Ei bine, angajatorii ar trebui sa ia exemplu de la studiouri cu vechime, precum Heylux, care n-o sa ceara niciodata ca o fata sa le stie deja pe toate atunci cand se angajeaza. Oricine stie ca acest lucru e cel mai absurd lucru de facut, pentru ca e vorba de castigat bani la mijloc si cu toate vor bani, dar nu toate stiu ce au de facut.

  La Heylux nicio fata nu este refuzata, toate au sansa sa castige bani

  Asta inseamna ca trebuie sa refuze dreptul fetelor de a invata si a castiga bani, ceea ce mi se pare absurd. Asta in contextul in care eu nu stiam mai nimic cand m-am angajat la Heylux, iar acum cu ajutorul lor ma aflu printre modelele de top, cu castiguri foarte mari.

  Ideea nu este sa gasesti oameni care sa stie totul, ideea e sa gasesti oameni DISPUSI sa invete totul, parerea mea. Eu am fost dispusa sa ma las invatata si ajutata de echipa de fete de la Heylux, lasandu-ma pe mana lor, oarecum.

  Nu regret nicio secunda ziua in care m-am decis sa ma las pe mana celor de la Heylux, pentru ca a fost ca o binecuvantare pentru mine. Aici au de pierdut majoritatea studiourilor care nu stiu cum sa-si trateze modelele.

  Se vede si lipsa de experienta, in acest caz… daca nu au anii de experienta ca anii celor de la Heylux, n-au avea cum sa stie ca e ok sa dai sansa oricarui model sa evolueze. Chiar daca n-am stiut bine limba engleza, ei mi-au oferit o mana de ajutor.

  M-au ajutat sa invat limba engleza si sa castig zilnic 650 de lei

  Mi-au oferit cursuri gratuite de limba engleza si franceza, pe langa nenumaratele avantaje printre care au fost si transportul non-stop gratuit, machiajul oferit inainte de turele de munca si bonusurile saptamanale intre 60 si 9000 de lei.

  Poate n-am fost eu miss cel mai misto model, sau poate n-am avut eu experienta de la inceput, dar fetele de la Heylux au avut rabdare cu mine si uite unde am ajuns astazi. Cine m-ar fi crezut pe mine in stare sa castig cate 650 de lei zilnic la Heylux Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img