More
  AcasăLucky StudioDecat straina in alte tari, mai bine plina de bani la Lucky...

  Decat straina in alte tari, mai bine plina de bani la Lucky Studio, in Iasi

  Acum sa nu se interpreteze ca as avea eu ceva cu oamenii care pleaca in strainatate, Doamne fereste. Nu am nimic cu nimeni, doar ca mie personal nu imi place ideea de a pleca printre straini… Ca daca stai sa calculezi cam cum e viata in Londra, sa zicem, e acelasi lucru ca in Romania, in opinia mea: mergi la munca, primesti salariu, platesti chiria uriasa din Londra si-ti mai ramane ceva sa traiesti, sa-ti cumperi una, alta.

  Ori ideea plecarii in strainatate este sa poti pune bani deoparte, sa faci ceva cu ei, nu sa supravietuiesti si acolo la fel cum supravietuiai in Romania. Daca tot asa, mai bine in tara mea, asta e opinia mea. Oricum, revenind la subiectul meu,

  Prefer oricand sa lucrez ca model de videochat la Lucky Studio decat sa plec

  Si da, spun asta fara nicio retinere pentru ca hai sa recunoastem, videochatul nu mai este ceva asa de wow in Romania, multe fete sunt modele si lumea s-a obisnuit deja. Sau cel putin asa cred eu, sa vreau sa cred. In orice caz ar fi, nu-mi prea pasa, sincer, ca pana la urma sunt eu cu mine, nu sta nimeni sa ma ajute cu banii, asa ca nici explicatii nuam de dat fiindca sunt model.

  Daca tot e sa ne luam dupa asta… hai totusi sa comparam salariile din strainatate, na poftim, cu cele ale unui model de videochat Iasi la Lucky Studio. Eu, spre exemplu, luna aceasta am incasat in total suma de 3500 de dolari, banii mei :D. si nu am cheltuit bani pe chirii, transport sau alte nebunii, fiindca astea mi le plateste Lucky Studio, asa ca banii sunt doar ai mei, pentru nevoile mele.

  Am multe servicii gratuite la Lucky Studio

  Mai gandeste-te ca mai erau si banii dati pe machiaj, ca fardurile sunt scumpe rau, si uite ca si asta e gratuit la Lucky Studio, totul este gratuit si oferit pe tava, trebuie doar sa vrei sa primesti aceste lucruri. Asadar, toate castigurile mele de la Lucky Studio sunt pentru bunul meu plac, nu pentru a plati facturi :).

  Spre deosebire de alte locuri de munca, la Lucky Studio am chiar si motivatie, cand stiu ca-mi pot dubla castigurile saptamanale cu bonusurile pe care studioul le ofera. Sunt bani peste tot, din toate directiile, trebuie doar sa stii cum sa apuci acesti bani, sa stii cum sa ii ceri, cum sa faci sa ii ai, ca Lucky Studio da bani, slava Domnului:D

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img