More
  AcasăHeyluxCele mai mari castiguri in videochat le am abia la Heylux

  Cele mai mari castiguri in videochat le am abia la Heylux

  Iti vine sa crezi ca am fost model de videochat timp de 3 ani si ca in toate studiourile in care am lucrat de-a lungul acestor ani nu am ajuns sa am satisfactia financiara pe care mi-o doream? La inceput am crezut ca e normal sa nu depasesc 1000 de dolari in doua saptamani… 1000 de dolari pe care ii imparteam, fii atenta. Si uneori eu primeam abia 30% din aia sau maxim 40%, nici macar jumatate.

  Dar apoi am auzit cat castigau unele fete in alte parti si nemultumirile mele deveneau tot mai mari, nu mi se parea normal sa nu depasesc o anumita bariera, mai ales dupa atatia ani.  Daca as fi lucrat la Heylux, spre exemplu, in 3 ani trebuia sa am cel putin un apartament mic al meu sau o masina.

  O masina de fapt trebuia sa am cu siguranta la ce castiguri am acum la Heylux! Si nu-mi vine sa cred ca am irosit atatia ani din viata lucrand in niste studiouri in care eram si neapreciata, si neplatita si deloc ajutata cand puteam lucra in echipa de femei de la Heylux, sa ma delectez cu cele mai bune tratamente aici.

  Stai sa vezi ce inseamna studio de videochat frumos, o sa ramai uimita!

  Aici e alta lume, fetele se inteleg altfel aici… parca respectul acesta s-a impus de la sine, nu a fost fortat de cineva, si e vorba de mult bun simt si multa bunatate, lucruri pe care le intalnesti rar. Precum si faptul ca Heylux are angajate pana si make-up artiste care sa se ocupe de aspectul fetelor, profesoare de limba engleza, trainerite si chiar si soferite care sa ne ofere transportul gratuit zilnic.

  Eu nu am crezut initial ca toate aceste lucruri pot fi adevarate, mi se parea rupt dintr-un film. Eu traiam acolo in lumea mea toxica si nu voiam sa mai merg in stanga sau in dreapta, tot ce vedeam era drumul din fata. Pana intr-o zi in care… am descoperit ca la Heylux e normal sa castig 1000 de dolari chiar si-n 3 zile, nu in 2 saptamani cum castigam in celelalte studiouri.

  Si mai stii ce? Din acesti 1000 de dolari pe care ii castig in 3 zile, nu numai ca primesc jumatate din bani, dar pot sa ajung sa primesc chiar si 80% din ei, fiindca Heylux este primul studio de videochat din tara care ofera bonusuri in fiecare saptamana care ajung pana la o suma de peste 7000 de lei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img