More
  AcasăHeyluxMotivatie asa ca la Heylux Iasi mai rar, in fiecare saptamana castig...

  Motivatie asa ca la Heylux Iasi mai rar, in fiecare saptamana castig mai mult

  Treaba e super simpla la Heylux: vrei bani? Atunci ii castigi! Cam asa functioneaza treburile intr-un studio de top, tocmai ce-am aflat si eu asta acum cateva luni cand m-am angajat aici. Cine ar fi crezut ca exista locul de munca unde castigurile nu au limita, nu se opresc niciunde?

  Mi-am tot zis “Bai, nu are cum, sigur se opresc undeva castigurile astea, cat naiba sa castigi din videochat…”. Dar uite ca m-am inselat, poti castiga mult, chiar foarte mult, atat cat iti propui tu sa castigi 🙂 Si cu ajutorul echipei de la Heylux, bineinteles, ca fara vesnica echipa de profesioniste de aici, cine ar mai castiga atatia bani?

  E si normal sa castigi, cand ai o echipa care te ridica din spate, care te ajuta indiferent de ce se intampla. Asa colectiv mai rar, de obicei e rautate peste tot, fiecare e pentru el, dar la Heylux fiecare e pentru toata lumea, e un colectiv unit de femei care te face sa iubesti locul de munca, pur si simplu.

  Cand nu am chef sa ma trezesc sa merg la munca, ma gandesc la doua lucruri: banii castigati in ziua aia si fetele. Nu doar colegele mele, ci si fetele angajate de Heylux. Incepand de la contabile, de la soferitele care se ocupa cu transportul nostru, make-up artistele care se ocupa de frumusetea noastra, profesoarele care ne ajuta cu limba engleza, traineritele, toata lumea e super ok.

  Mi-e super drag sa vin sa stiu ca ies la pauza si stau si rad cu lacrimi alaturi de aceste fiinte minunate. Stiu ca acest lucru e mai rar si de asta si apreciez pe masura. Plus de asta… motivatia mea la Heylux e super mare, niciodata nu am fost asa ambitioasa in viata mea. Stii de ce?

  Ca de fiecare data ma pot autodepasi. Heylux are acest sistem de bonusare prin care imi pot mari castigurile in fiecare saptamana. Daca saptamana asta castig 4000 de lei din videochat, spre exemplu, de la Heylux mai primesc inca 2000 de lei la sfarsitul saptamanii. In total, 6000 de lei. Asta ar insemna ca am ajuns la vreo 75% comision din castigurile mele.

  Si mereu ma tot gandesc ce se intampla daca incerc sa castig mai mult si mai mult. Intamplandu-se asta, e normal ca in timp sa fiu tot mai pasionata de acest job, ca ma tine ocupata, ma tine in priza, vreau sa castig tot mai mult. Ca daca ajung sa castig intr-o saptamana 15.000 de lei, primesc 9000 de lei bonus. Adica 80% din castiguri!

  Cum sa nu fiu motivata pana la extaz de aceste lucruri? vreau baaaani, multi bani:X:X:X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img