More
  AcasăHeyluxNiciun job nu se poate compara cu Heylux cand vine vorba de...

  Niciun job nu se poate compara cu Heylux cand vine vorba de bani

  In ultimii ani a fost o batalie totala pe joburi, nu stiu ce s-a intamplat, dar din ce in ce mai multi oameni au vrut sa se angajeze. Si ce pacat, fiindca joburile disponibile erau foarte putine si majoritatea prost platite, nici n-aveai ce alege. Si oricat de multa bataie ar fi pentru joburi, oricum niciunul nu va ajunge sa se compare cu jobul de la Heylux Iasi.

  Heylux, Lucky Studio, Preziosa… oricare din aceste 3 studiouri ofera cele mai misto joburi de pe piata in momentul actual. Vorbind strict din punctul de vedere al banilor, Heylux este in top cu castiguri intre 400 si 2000 de lei, pe care orice model de videochat le poate avea zilnic.

  Inchipuie-ti cate fete si-ar dori sa castige cum castig eu la studio

  Daca in tara este bataie pe joburile la care se castiga lunar mai mult de 1300-1400 lei, gandeste-te cum este cu un job la Heylux, unde se poate castiga suma asta intr-o zi. Si cat de usor se castiga banii acestia… deja nu mai vorbim de munca din aia tiranica, de dimineata si pana la miezul noptii sau pana a doua zi.

  Vorbim de un job super flexibil, cu doar 8 ore de munca, dintre care 7 sunt de stat online si o ora pauza. Cine a mai pomenit asa ceva, in 7 ore sa castige o fata la Heylux cat ar fi castigat intr-o luna ca orice altceva? Daca nici acesta n-ar fi jobul ideal pentru fete, nu stiu care ar mai fi.

  De asemenea, castigurile de la Heylux nu se rezuma doar la banii castigati zilnic, ci si la bonusurile de angajare sau la bonusurile saptamanale. Ca si un bonus de angajare de la Heylux se simte la buzunar, crede-ma, mai ales daca-l alegi pe cel mai mare de 13.000 lei cash.

  De la 1000 lei lunar la 2000 de lei zilnic, asa poate ajunge viata ta

  Pentru semnatura pe contractul legal de angajare in videochat la Heylux orice fata poate primi o suma de bani drept cadou. Si bonusurile saptamanale nu sunt nici ele de ignorat, ca incep de la 60 si urca pana la 9000 de lei cash, bani primiti in fiecare duminica.

  Deci, dupa cum am spus, din punctul de vedere al banilor, nu e nimic ce poate sa intreaca jobul de la Heylux. E pur si simplu jobul perfect pentru dorintele femeilor. Si daca ar mai fi sa intru si-n alte detalii, precum transportul sau cazarea gratuita oferite de Heylux, sau sedintele gratis de make-up si foto/video, chiar ca ai vedea de ce acesta e cel mai dorit angajator printre romance.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img