More
  AcasăHeyluxHeylux face parte din grupul de studiouri cu cele mai mari incasari...

  Heylux face parte din grupul de studiouri cu cele mai mari incasari din tara

  Desigur ca toata lumea a auzit deja de Lucky Group, fiind cel mai renumit grup de studiouri din tara, din care face parte chiar si Heylux, Preziosa si, bineinteles, Lucky Studio. Studiourile sunt localizate in Iasi si ofera cele mai bune servicii, majoritatea fiind gratis. Stiu si eu asta, acum ca lucrez aici.

  Pana in momentul in care sa ma angajez la Heylux Iasi, mi se parea putin mai dificil sa cred ca acestia imi pot oferi de la cazare si pana la transport gratis, cu toate serviciile incluse precum sedintele foto si video, sedintele zilnice de make-up, cursurile de limba engleza si, desigur, trainingul specializat in videochat.

  Desigur ca mai sunt si alte servicii, nu doar transport+cazare gratis

  Bineinteles ca printre aceste servicii mai sunt si altele, dar le-am enumerat pe cele mai importante pentru mine, deoarece acestea ma interesau la momentul respectiv. Ca persoana din exterior, iti poti da seama de ce mi-a fost greu sa cred ca lucrurile acestea sunt posibile.

  Dar n-aveam cum sa ma conving altfel decat daca ma angajam chiar eu ca model de videochat aici, la Heylux Iasi. Asa ca am facut-o, n-am stat prea mult pe ganduri si m-am decis sa incerc si asta. Pana la urma, ce-as fi putut pati? Daca nu mi-ar fi placut, plecam si gata, nu era mare bai.

  Ceea ce nu stiam, insa, este ca Heylux face parte din grupul Lucky, fiind studiourile cu cele mai mari incasari din tara. Ulterior am aflat asta, chiar pe pielea mea.

  Am vazut cat de profi e Heylux cand castigurile mi-au ajuns si la 800 lei/zi

  In final, am vazut ca toate serviciile acelea despre care se tot vorbea pe net sau prin reclame sunt adevarate, dar despre castiguri… n-as fi crezut ca va fi chiar asa. Bineinteles ca reclama spunea ca la Heylux se castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic, dar cine sa fi crezut?

  Daca nu mai lucrasem, normal ca nu credeam. E bine ca m-am lamurit pana la urma, totusi. Dupa nici o luna am ajuns sa am castiguri mai mult decat acceptabile la Heylux, si dupa alte cateva luni am constatat ca am castiguri in continua crestere, chiar si pana la 800 de lei zilnic, desi sunt oarecum incepatoare.

  Ideea e ca mi-a fost pus totul la dispozitie, eu n-am muncit prea mult, ci tot ce-am facut a fost sa fiu mereu motivata sa castig. Am inteles pe parcurs de ce aceste studiouri au cele mai mari incasari din tara. Lucreaza numai cu ce-i mai bun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img