More
  AcasăLucky StudioAi idee cat de multe mi-a adus videochatul la Lucky Studio?

  Ai idee cat de multe mi-a adus videochatul la Lucky Studio?

  Stiu ca probabil o sa fiu judecata ca scriu un articol despre videochat si despre experienta mea ca model de videochat la Lucky Studio, dar macar nimeni nu stie cine sunt. Mai bine scriu aici, decat sa spun asta in realitate, pentru ca unii oameni au devenit foarte … invechiti, ca sa nu-i numesc altfel, si nu inteleg multe lucruri.

  In fine, daca ai fi in locul meu, sigur n-ai mai critica. Si stii ceva? Mie nu mi-e rusine deloc ca sunt model de videochat la Lucky Studio, chiar sunt mandra de mine. Sunt printre putinele romance care au venituri care depasesc cu mandrie suma de 4.500 de lei (fiind minimul meu de castig la Lucky Studio) si stiu ca nu toate sunt capabile de asa ceva.

  Fetele care stiu ce vor de la viata se angajeaza imediat la studio

  Mai ales fiind modele de videochat. Pentru mine, videochatul e o arta. Vorbesc, ma folosesc de cuvinte si asta imi aduce…cat? 400-2000 de lei zilnic la Lucky Studio? Daaa, foarte “putini bani” pentru doar niste cuvinte:))). Cred ca nicio alta fata nu si-ar mai dori asa ceva, imi inchipui.

  Mda, oricum, nu asta incercam eu sa exprim. Daca tot vorbim de videochat, hai sa vorbim in termenii corecti. Ce mi-a adus mie locul de munca in videochat la Lucky Studio Iasi? Ei bine, o luam cu inceputul.

  Initial, mi-a adus vreo 3-4 ceasuri de firma (Fossil, Guess si Michael Kors), acestea au fost primele lucruri pe care mi le-am dorit din castigurile de prima data. Niste fleacuri, nu te gandi. Acestea au fost printre putinele ce urmau sa vina. Dupa aceea, au urmat un laptop Apple si un Smartphone Samsung de ultima generatie.

  Lucruri materiale, bani, bonusuri din videochat… o viata perfecta!

  De la asta, am trecut direct la o masina, un Golf frumos, rosu, pe masura mea. Desigur, nu era nou, dar l-am cumparat cu banii jos, asa ca nu-mi prea pasa. Dupa asta, ar mai fi vreo 3 genti de la Guess, alte 2 de la Valentino si una de la Chanel, pe care am luat-o la reducere.

  Apoi, au urmat bijuteriile cu zecile, care mi-au umplut dulapiorul de accesorii. Hmm, ce ar mai fi. Zeci de haine, pantofi de firma, vacante, parfumuri… Cate si mai cate… Si, pe langa toate acestea, jobul de la Lucky Studio mi-a mai adus si multe liniste si multa fericire in viata.

  Am obtinut mult mai multe lucruri cu banii castigati la Lucky Studio, dar n-are rost sa le insir aici. Stii ce e important? Ca am tot ce vreau eu de la viata datorita acestui job.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img