More
  AcasăHeyluxVrei sa stii de ce sunt relaxata inainte sa vin la job,...

  Vrei sa stii de ce sunt relaxata inainte sa vin la job, la Heylux?

  Habar n-am daca asta e ceva comun pentru toata lumea, sau daca mi se intampla numai mie, dar cred ca nu era zi in care sa nu fiu stresata. Absolut de dimineata pana seara, numai stres aveam in cap, nu ma mai puteam gandi la altceva. De asta am si inceput sa am probleme de sanatate, iar lucrurile acestea si-au gasit solutia in jobul de la Heylux.

  Daca nu gaseam acest job in videochat, nu stiu ce m-as fi facut. Cu toata sinceritatea, jobul de la Heylux este ce mi-a trebuit pentru a-mi rezolva problemele financiare. Pentru ca, de fapt, de asta era meu foarte stresata mereu, din cauza problemelor financiare.

  Am reusit sa ma relaxez si sa scap de probleme la Heylux Iasi

  Parca nu se mai terminau. Ma gandeam mereu ca stau in chirie, ca pot oricand sa raman fara job, ca atare fara bani si fara casa, si tot asa. Imi faceam tot felul de filme in cap, oricum. Chiar mi-era din ce in ce mai greu sa ma trezesc dimineata si-s sigura ca stii sentimentul.

  Ca noi, femeile, obisnuim sa ne stresam foarte mult. Nu degeaba, oricum. Ci pentru ca noi trebuie sa rezolvam totul, ca daca n-am fi noi, cine ar face-o? E un stres in plus, mereu. D-asta m-am si angajat la Heylux, sa diminuez din aceste stari, sa ma relaxez si eu.

  Jobul a picat fix la tanc, pentru ca incepusem sa ma si satur de vechiul job si eram intr-o cautare urgenta. Mi-a fost la indemana, pentru ca are si-un program foarte flexibil si, dupa cum am zis mai sus, aveam nevoie si de-o relaxare. Asta inseamna o mini pauza, si ce metoda mai buna de a lua pauza decat jobul de la Heylux?

  Videochatul la Heylux e chiar distractiv si avantajos

  E videochat, deci oricum nu fac mare lucru la studio. E un fel de distractie mai mult, decat un job. In 8 ore de chatuit pe site-urile de videochat pot castiga si peste 200 de dolari zilnic si am sanse mari la o cariera. Iar orele putine de munca imi dau sansa sa am si alte prioritati.

  Nu mai ajung acasa stresata ca am alte lucruri de facut. Ma duc si la o cafea linistita, ma rasfat si nu mai stau sa ma gandesc la toate prostiile. Din punctul meu de vedere, abia jobul de la Heylux inseamna un job adevarat: adica unul care nu te omoara de oboseala si stres, ci-ti aduce doar beneficii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img