More
  AcasăHeyluxHai sa-ti spun cat de usor e sa castig 600 lei zilnic...

  Hai sa-ti spun cat de usor e sa castig 600 lei zilnic la Heylux!

  Ador jobul de la Heylux, pur si simplu il ador. In tot acest timp cat n-am fost angajata la Heylux, am avut numai joburi naspa, care nu ma multumeau din niciun punct de vedere. Cand am lucrat cateva luni bune la Heylux si-am vazut ce poate sa-mi aduca acest job, cred ca am fost cea mai recunoscatoare fiinta de pe acest pamant.

  Pana sa lucrez ca model de videochat aici, nici n-aveam idee de cat de avantajos poate fi acest domeniu pentru o femeie ca mine. Eu dorind sa fiu independenta mereu, a fost putin mai greu. Ia in calcul salariul de 1100 de lei pe care-l aveam inainte sa fiu model, cheltuielile si alte minuni si intelegi de ce era putin dificil.

  Inainte sa fiu model de videochat, ma descurcam greu cu  1100 lei

  Adica intentia era acolo, voiam sa fiu independenta. Dar cum puteam, din atat de putini bani? Si nu te gandi ca aveam banii acestia pentru ca n-aveam studii sau ceva. Ca-n Romania, indiferent daca ai studii sau nu, tot banii astia ii castigi. Eu am facultatea facuta, insa am avut ghinionul sa nu gasesc job in acest domeniu.

  A trebuit sa am multumesc cu ce joburi gaseam, pentru a ma putea intretine pana gaseam job in domeniul studiilor facute. Oricum, nu asta e important acum. Important e ca eu, de 2 luni de zile, castig in fiecare zi cam intre 400 si 600 de lei. DE cele mai multe ori castig cate 600 de lei zilnic, dar am zis cu aproximatie pentru ca nici nu vreau sa para ca exagerez.

  Ca-mi pot inchipui ca pentru cineva din exterior asta poate fi foarte greu de crezut, ca nici eu n-as fi crezut ca pot castiga zilnic 600 de lei daca mi-ai fi spus acum cateva luni. Si e atat de usor sa castig banii acestia la Heylux, incat ma intreb de ce m-am complicat in tot acest timp cu alte joburi care nu au meritat timpul meu.

  Abia acum, cu castigurile zilnice de 600 lei de la Heylux, sunt independenta

  Vrei sa stii si cum castig eu banii acestia, cat de usor? Ei bine, in mod normal programul de munca de la Heylux este de 8 ore. Dar, fiindca eu n-am altceva de facut dupa munca, mai stau 2-3 ore in plus. 10 ore de munca pe zi nu ma omoara, pentru ca oricum am week-endul liber.

  Si stii cum fac? Prezenta mea online imi aduce bani, pur si simplu. Cunosc tot mai multi admiratori online stand putin mai mult pe site-urile de videochat si astfel din vorbe in vorbe, ii “vrajesc” sa cheltuie bani pe pagina mea online. Mai mult vorbesc, dansez si ma prostesc in fata camerei. Iti vine sa crezi ce usor e?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img