More
  AcasăPreziosa7 motive să eviți studiourile mici de videochat din Iași

  7 motive să eviți studiourile mici de videochat din Iași

  Dacă vrei să te angajezi în videochat în Iași, ai o mulțime de opțiuni. Asta e vestea bună. Partea mai puțin strălucită e că sunt și unele studiouri care merită evitate. Îți spun asta din proprie experiență. Sunt Claudia, manager de Resurse Umane la Preziosa, cel mai mare studio de videochat din Iași. Înainte să vin la Preziosa, am lucrat și eu ca model și știu cam totul despre jobul ăsta. Și, mai ales, despre variantele pe care le are o fată pentru angajare.

  De asta cred că e util să îți explic de ce e cazul să eviți studiourile de videochat din Iași mai mici, de care n-a auzit nimeni.

  Ok, hai să începem!

  1. În studiourile mici faci mai puțini bani

  Un studio de videochat mare, ca Preziosa, are parteneriate cu site-urile importante de videochat, condiții tehnice bune de lucru, camere superbe. Din contră, la studiourile obscure, condițiile de lucru sunt incomparabil mai slabe. În consecință, nu prea faci bani acolo. 

  1. Studiourile necunoscute sunt de obicei și ilegale

  În cele mai multe cazuri, studiourile de apartament, care funcționează în doar câteva camere dintr-un bloc, sunt ilegale. Patronii nu plătesc taxe la stat, se ascund de impozite și încearcă să te plătească la negru. Asta te expune pe tine la o mulțime de riscuri. În orice moment pot veni agenții Poliției sau cei ai ANAF-ului, să te ia la întrebări. Sunt sigură că vrei să lucrezi liniștită, fără probleme.

  1. Ești adesea păcălită la bani

  Atunci când un studio mic e ilegal, imediat apar și probleme la plăți. Poți da peste patroni țepari, care să îți ia din bani. Și nu ai cui să te plângi, că altfel riști lucruri și mai rele. Cel mai probabil, nu-ți dorești astfel de situații.

  1. Se dă patronul la tine

  Orice fată care a lucrat la mai multe studiouri de videochat din Iași a auzit povești din astea. Adică, la studiourile obscure, patronul, eventual și prietenii lui, se leagă de modele cu tot felul de propuneri aiurea. Lucrurile astea te fac să fii în nesiguranță și să vrei să pleci urgent de acolo. Alege din prima un studio bun și uiți de astfel de povești.

  1. Nu ai training

  Studiourile mari investesc mult în trainingul modelelor. De exemplu, un studio ca Preziosa are angajate 14 trainere, excelent pregătite. Toată această echipă te ajută să înțelegi mai bine videochatul, să faci progrese. Totul se traduce în mai mulți bani pe care tu îi încasezi. Așa cum îți închipui deja, studiourile de apartament n-au pe nimeni la training. Te lasă să te descurci de capul tău, lucru care îți afectează puternic încasările și starea de spirit.

  1. Nu primești niciun serviciu premium

  În videochatul premium, cum e la Preziosa, pe lângă bani, primești și avantaje importante. De exemplu, machiaj zilnic gratuit, lecții de engleză sau bani de transport. În altă parte, nu primești nimic. Ți se dă un procent mic de încasări, între 40% și 50% și cam atât. 

  1. Respectul lipsește cu desăvârșire

  Dacă nimerești unde nu trebuie, devii o simplă producătoare de bani pentru patronii acelui loc. Așa ești tratată: zero respect. Cred din tot sufletul că meriți mult mai mult. Adică să fii tratată excelent în fiecare zi, să fii ascultată, susținută. De asta un studio ca Preziosa e Nr. 1 în videochat în Iași.

  Astea sunt doar câteva motive pentru care e bine să eviți studiourile dubioase. În Iași, ai opțiunea Preziosa, care e la ani lumină în privința seriozității și profesionalismului față de studiourile de videochat din Iași care nici nu apar pe Google. Și mai sunt și alte studiouri premium. Deci ai de unde să alegi. Mă bucur mult că vrei să te angajezi în videochat în Iași și îți recomand călduros variantele care te avantajează cu adevărat!

  Telefon Claudia, Preziosa: 0740.234.235 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img