More
  AcasăAngajari videochatLa Heylux am gasit acel job in Iasi pe care toate studentele...

  La Heylux am gasit acel job in Iasi pe care toate studentele l-ar iubi

   Viata de student este grea, oriunde te-ai afla. Stiu si eu asta, pentru ca sunt studenta in Iasi si stiu cat de greu mi-a fost inainte sa ma angajez la Heylux. Trebuie sa te multumesti cu cate 400-500 de lei pe luna de la parinti, uneori poate nici aceia, cu mancare la pachet, cu conditii oribile in camine si asa mai departe.

  Toti studentii ar intelege ce vreau sa spun asa. Fie ca stai in chirie sau la camin, fie ca te ajuta parintii sau nu, studentia tot este grea, pentru ca te solicita din multe puncte de vedere. Si chiar daca te ajuta ai tai cu banii, la un moment dat tot vrei banii tai pentru una alta.

  Ai iubi jobul de la Heylux pentru ca se castiga peste 300 lei zilnic

  De aceea am si spus ca la Heylux orice studenta ar gasi acel job care sa le multumeasca, acel job in Iasi dupa care toate ravnesc. De ce? Pentru ca la Heylux se castiga bani IN FIECARE ZI, se castiga usor, repede si fara complicatii. Este jobul ideal din acest punct de vedere.

  Deoarece orice fata vrea sa aiba cat mai multi bani si cat mai repede. Plus ca nu-ti convine sa le ceri bani alor tai pentru orice. Daca vrei o geanta noua, un pantof, o distracti in club, ceva… ce faci? Ceri bani alor tai mereu? Iti dai seama ca nu. Orice studenta se viseaza independenta.

  Norocul studentelor din Iasi este ca exista joburi precum cel de la Heylux, de unde pot castiga o multime de bani din videochat. Iar partea cea mai tare din toata chestia asta este ca poti imparti si facultatea cu jobul de data asta. Asta pentru ca la Heylux nu-ti va cere nimeni sa lucrezi cate 14-15 ore pe zi si nici sa ai experienta.

  Orice fata peste 18 ani poate lucra ca model de videochat la Heylux

  La Heylux se poate angaja orice fata peste 18 ani, care vrea bani si o viata buna. E atat de simplu. Se lucreaza doar cate 8 ore pe zi iar tura de munca este la alegerea modelului. Daca vrei sa lucrezi dimineata, lucrezi asa, daca nu, poti lucra dupa amiaza sau seara. Eu, de exemplu, lucrez seara.

  Dar orice fata isi poate alege propriul program de munca in videochat la Heylux, fara nicio problema. Program care, de altfel, poate fi schimbat foarte usor. Deci daca intervine ceva, nu e capat de lume, sunt inteleasa pe deplin la Heylux. Ei, acum cred ca toate fetele care nu lucreaza la Heylux ma vor invidia. Au si de ce.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img