More
  AcasăPreziosaCa model de videochat la Preziosa, castig 230 dolari pe zi

  Ca model de videochat la Preziosa, castig 230 dolari pe zi

  Euuuuu. Ce pot spune despre mine… hmmm. PAAAI, sunt model de videochat :))) Dar probabil asta stiai deja din titlu. Si lucrez cu echipa de la Preziosa de exact 5 luni de zile. A fost mai mult o prostie pentru mine la inceput, m-am angajat sa mai strang niste bani, nu m-am gandit ca o sa ajung atat de departe.

  Mai ales ca in prima luna n-am castigat cine stie ce si credeam ca o sa fiu dezamagita. Dar fetele de la Preziosa mi-au spus ca e normal ca in prima luna sa nu dea banii pe afara, pana ma acomodez, pana invat, pana una alta. Ele cica au ajuns sa castige mii de dolari cu rabdare.

  Odata cu experienţă, castig tot mai mult ca model de videochat

  Si am zis sa am si eu rabdare, ce aveam mai bun de facut. Dupa prima luna in care am castigat 3000 de lei (oricum e suma mare in comparatie cu alte joburi, dar eu stiam ca se poate mai mult), a doua luna am crescut deja. S-a vazut o crestere imensa de la o luna la alta.

  Dovada faptului ca traineritele de la Preziosa s-au ocupat de mine si m-au ajutat. Orele online au devenit din ce in ce mai placute, mi-am schimbat chiar si lookul si atrageam tot mai multi admiratori online de pe site-urile de videochat. A mers foarte bine, ca a doua luna am castigat chiar 4500 de lei, mai mult decat in prima luna.

  Dar, s-a intamplat ceva dupa a doua luna, nu stiu ce… cred ca m-a lovit norocul, sau ceva :))) Sau pur si simplu trainingul specializat oferit de Preziosa a dat roade, ca de 3 luni de zile castig in fiecare zi mai mult de 200 de dolari. In mare parte, cam 230 de dolari.

  Cu trainingul oferit de Preziosa, castig peste 200 dolari pe zi

  Uneori mai mult, alteori mai putin, dar niciodata nu scad sub 200. 200 de dolari ai mei, in mana. Nu-mi vine sa cred, mai mult de 800 de lei castigati pe zi din videochat. Eu care n-aveam nicio speranta cu Preziosa Iasi, uite unde s-a ajuns. In doua, trei zile castig cat un salariu intreg pe o luna pentru alti oameni.

  Am crezut ca e ceva temporar, ca poate trece, dar se pare ca ma mentin la acelasi castig de atatea luni deja si am incredere ca o sa fie bine. Ce bine ca am ramas la Preziosa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img