More
  AcasăPreziosaLa Preziosa este loc pentru orice fata motivata sa aiba castiguri de...

  La Preziosa este loc pentru orice fata motivata sa aiba castiguri de milioane

  Doar pentru ca eu sau alte fete de la Preziosa aratam sau suntem intr-un fel, nu inseamna ca toate fetele care vin sa se angajeze trebuie sa fie musai la fel. Am realizat ca este o mica problema asta in randul romancelor, care ar vrea sa se angajeze ca modele, insa sunt induse in eroare crezand ca trebuie sa fie intr-un fel anume.

  Asta le si face pe multe fete sa renunte, ca au impresia ca le lipseste ceva. Si mi se pare total aiurea ca exista cineva care le deruteaza in halul acesta pe fete, pentru ca Preziosa Iasi face angajari in videochat pentru orice fata, nu conteaza cine e, cum e, cum arata sau ce stie.

  O fata care vrea sa fie model la Preziosa trebuie sa fie cum vrea ea

  Important este sa aiba o singura ambitie: sa vrea sa castige. Ca pentru asta vin fetele la Preziosa Iasi, sa castige bani, sa evolueze pe plan financiar. Acesta e singurul lucru in comun pe care ar trebui sa-l aiba toate fetele, in rest nu conteaza cum sunt si nu trebuie niciodata sa se compare cu altcineva.

  Eu ma consider simpla, de exemplu. Nu ma consider cine stie ce frumusete, doar ca am grija mare de mine, de aspectul meu. Asta inseamna ca investesc in el, ca-mi cumpar produse bune, ca merg la spa, la masaj, deoarece castig destui bani incat sa-mi permit. Dar asta nu inseamna ca arat eu ca nu stiu ce model fashion.

  Doar am grija de mine, insa asta nu ar trebui sa fie o problema pentru fetele care vor sa fie modele la Preziosa, deoarece aici este o echipa intreaga care se ocupa de asta. Sunt fete care se ocupa de machiaj, fete care se ocupa de sedintele de infrumusetare periodice, fete care ne ajuta cu accesoriile, fete care ne ajuta cu trainingul in videochat.

  Conditii de angajare la Preziosa? Niciuna! Orice fata e libera sa fie cum vrea aici

  Ajutor este de peste tot, trebuie doar sa-l vrei. Asa ca nu te gandi ca daca ai forme, nu poti lucra la Preziosa, orice fata este bine primita aici. Desigur, cu conditia sa aiba peste 18 ani, deoarece Preziosa este un studio complet legal, asta inseamna ca fetele trebuie sa fie majore sa poata semna contractul de munca.

  Dar asta nu cred ca e o problema, nu? Stiu multe fete care au asteptat sa implineasca 18 ani si au venit la Preziosa! Pentru ca nicaieri nu mai ajungi sa ai peste 2500 de dolari asa usor ca aici, unde ai si o echipa super alaturi si un colectiv de milioane.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img