More
  AcasăHeyluxHeylux imi aduce atatea lucruri cate imi doresc, mereu!

  Heylux imi aduce atatea lucruri cate imi doresc, mereu!

  In momentul acesta, pot sa-mi doresc de la viata un milion de lucruri, pentru ca SINCER, le voi primi treptat cu ajutorul echipei MINUNE de la Heylux Iasi. Sincer, n-am mai vazut echipa de femei asa profi, organizata si de treaba, care sa ma ajute in orice-mi propun. Si nu doar pe mine, ci pe toate modelele care lucreaza aici.

  Dar acum vorbim de mine, asa ca o sa fac referire doar la ajutorul primit de catre mine din partea echipei Heylux :”>. Stiu, sunt egoista, dar nu ma pot abtine. Intr-un fel e bine, la Heylux am invatat sa fiu asa, ca prea mult ma lasam calcata in picioare inainte. Era cazul sa fac o schimbare.

  Stii ceva? Heylux m-a facut mai indrazneata si mai puternica!

  Am devenit mai “bitchy”, mai indrazneata, mai focoasa si mai apriga, acum stiu ca orice-mi doresc, voi obtine, indiferent de ce pareri au altii. Si nu e bine asa, sa fiu mai intepata? Decat sa isi bata altii joc de mine, mai bine sunt asa, crede-ma. Abia la Heylux am invatat ce importante sunt aceste lucruri.

  Si-am mai invatat ca-n viata trebuie sa-mi iau singura lucrurile pe care mi le doresc, nu sa astept o minune sau pe cineva sa mi le dea. E simplu: ma angajez la Heylux ca model de videochat si totul o sa vina de la sine, cu sprijinul celei mai bune echipe din videochat.

  Vreau o masina, Heylux o sa ma ajute sa castig bani de o masina. Vreau o casa, Heylux o sa ma ajute cu banii. Vreau vacante, Heylux o sa ma ajute cu banii si timpul liber. Vreau shopping, Heylux ma ajuta in fiecare zi sa castig bani pentru asta. Vreau distractii, Heylux mi le ofera.

  Daca vreau ceva, e de ajuns sa lucrez la Heylux si voi avea acel ceva

  Indiferent de ce VREAU, Heylux imi va pune la dispozitie oportunitatea prin care sa obtin acel ceva. Imi va pune la dispozitie conditiile in care sa pot castiga bani, ma va ajuta sa castig acesti bani si va fi mereu aici, langa mine. Asta inseamna un job adevarat, in caz ca te intrebai.

  Acela care face cum face Heylux, ca pune angajatele pe primul loc, nu profitul. Ca daca-s angajatele fericite, profitul vine, nu e cazul sa se teama nimeni. Important este ca stiu ca am pe cine ma sprijini, stiu ca daca vreodata am vreun plan in viata, n-o sa pic depresiva in ideea ca n-o sa pot.

  BA O SA POT, pentru ca acum sunt model de videochat la Heylux si nu degeaba am sansa sa castig 500 de dolari zilnic. Pentru asta e facut acest job, sa poata fetele sa aiba viata la care viseaza.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img