More
  AcasăHeyluxLa Heylux se castiga mai mult decat oriunde. De ce, oare?

  La Heylux se castiga mai mult decat oriunde. De ce, oare?

  Sigur ai vazut pana in acest moment peste tot pe internet titluri de genul „La Heylux se castiga cele mai mari sume de videochat”, „La Heylux se castiga intre 400 si 2000 de lei”, „Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi” si asa mai departe. Te-ai intrebat vreodata daca aceste lucruri sunt adevarate, si daca sunt, de ce?

  Eu m-am intrebat. Si n-am aflat raspunsul decat cand m-am angajat la Heylux chiar eu, in persoana. Dar poate sunt fete care nu vor sa se lamureasca angajandu-se direct, asa ca o sa te lamuresc eu, incercand sa te ajut cu cateva informatii. Eu sunt genul de persoana care trebuie sa vada cu ochii sai sa i se lamureasca ceva, dar tu nu trebuie sa fii asa, daca nu vrei.

  Cum se poate castiga la Heylux pana la 2000 de lei intr-o zi?

  Este de ajuns sa citesti asta si te vei lamuri. De la inceput o sa-ti spun ca DA, este adevarat tot ce se citeste pe internet despre Heylux, cum sa se castiga bani ca nicaieri altundeva si ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi. Dar de ce?

  Ca sigur te-ai intrebat, in primul rand, cum naiba se castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic in acest studio, inainte sa te intrebi daca e real. Pai pentru ca e cel mai bun. Pentru ca Heylux face parte din Lucky Group, fiind 3 studiouri de renume in acesta. Heylux, Lucky Studio si Preziosa, iar Lucky fiind primul, infiintat acum 9 ani.

  Aceste studiouri lucreaza cu cele mai vechi si bune site-uri de videochat, avand si cele mai mari incasari pe acestea. Deci, inainte sa te intrebi cum se castiga banii acestia multi, intreabat-te de ce. La acest „de ce” ti-am raspuns eu.

  Heylux face parte din cel mai mare lant de studiouri din Iasi!

  Este vorba de un lant de studiouri si fiindca lucreaza numai cu cele mai profesioniste echipe de femei, este normal sa fie cele mai mari incasari in videochat. Asta le da sansa modelelor sa aiba pana la 2000 de lei zilnic la Heylux, plus bonusuri de performanta de pana la 9000 de lei in fiecare duminica.

  Banii sunt primiti fie la sfarsitul fiecarei ture de 8 ore, fie pe card, fiecare model are libertatea de a alege cum primeste banii, cum ii castiga, cand ii castiga si asa mai departe. Nicaieri in tara nu se mai castiga atat de multi bani zilnic din videochat, dar fiindca Heylux ofera o gama variata de servicii profesioniste, atunci e de inteles.

  Stiu ca la prima vedere pare dificil de crezut, dar in cateva zile de munca aici, orice model de videochat s-a lamurit ca nu-i mai trebuie altceva decat Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img