More
  AcasăHeyluxNumai la Heylux se dau bonusuri pana la 9000 de lei in...

  Numai la Heylux se dau bonusuri pana la 9000 de lei in fiecare duminica

  Spune-mi cate sanse ti se ivesc in viata asta sa castigi absolut in fiecare zi cate o suma incepand de la 400 de lei si pana la 2000 de lei, iar dupa 5 zile de munca sa mai primesti si-un bonus care poate sa ajunga pana la 9000 de lei? Stiu ca poate sa para putin ireal in ochii celor care citesc asta, dar asta pentru ca nu stiu cum este videochatul la Heylux.

  Daca oamenii ar sti cu adevarat cum este videochatul la Heylux Iasi, nu ar mai fi asa de surprinsi cand ar auzi de bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei. Ar sti ca acesta este modul celor de la Heylux pentru a le arata apreciere si multumire modelelor de videochat.

  Chiar daca nu e musai sa primesc bonusuri mari, le primesc oricum

  Pentru ca efectiv la asta se refera, la apreciere si nimic mai mult. In final, castigurile ca model de videochat mi le fac singura, nimeni nu mai este obligat sa-mi ofere si bonusuri pentru asta. Insa la Heylux tot ceea ce se stie despre videochat se schimba, aici lucrurile merg putin mai diferit.

  Aici chiar si la inceput se ofera 400 de lei la interviu si dupa semnarea contractului fetele pot primi bonusuri chiar si pana la 13.000 lei cash dupa 30 de zile lucrate in studio. Sunt absolut convinsa ca acest lucru e ca o premiera in Romania, pentru ca n-am mai auzit sa fie studiouri care sa ofere bonusuri de angajare de pana la 3000 de euro si bonusuri saptamanale de cate 2000 si ceva de euro.

  Probabil aici se vede diferenta intre profesionalism = Heylux, si… alte studiouri. Dar nu intru in aceste polemici. Spuneam mai sus ca nu ni se ofera des o asemenea sansa, si chiar asa este.

  Se merita sa lucrez la Heylux, cand stiu cati bani voi castiga

  Doar pentru ca este vorba de videochat, nu inseamna ca sunt mereu locuri disponibile. Heylux este foarte renumit in Iasi si, ca atare, foarte cautat. Iar daca se gasesc sanse de angajare in videochat la Heylux, eu as zice ca acea persoana sa profite, eu stiu sigur ca asa am facut.

  Sigur, pentru a ajunge la acele bonusuri trebuie sa trec de niste bariere, dar crezi ca nu se merita, pentru rezultatul final? Se merita orice atata timp cat stiu ca voi castiga atat de mult bani si oricum am garantia castigurilor zilnice care imi asigura traiul. Sunt bine mersi :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img