More
  AcasăHeyluxAfla si tu cum primesc 500 lei saptamanal drept bonus la Heylux!

  Afla si tu cum primesc 500 lei saptamanal drept bonus la Heylux!

  Stateam zilele acestea si ma gandeam la veniturile pe care le am de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi si mi-am dat seama de ceva. Inainte reuseam sa traiesc cu chiu cu vai cu 1000 de lei salariu, iar daca as fi avut 2000 de lei as fi fost cea mai fericita. Acum, la Heylux, am 2000 de lei lunar DOAR din bonusuri si pot trai cat de cat decent doar din bonusuri, asta fara sa mai pun in calcul si castigurile zilnice.

  Niciodata nu mi-am imaginat ca pot exista joburi in Iasi unde sa primesc 2000 de lei lunar numai din bonusurile de performanta. Stii ca mai sunt locuri de munca unde se mai practica chestia asta cu bonusarea, dar sunt foarte rare aceste joburi si de obicei bonusurile nu-s atat de mari ca la Heylux.

  In Iasi n-am mai gasit loc de munca unde sa primesc atatia bani

  Daca depaseai cu 200 de lei la salariu numai din bonusuri, te puteai considera norocoasa, cam asa era in alte parti. Si cand te gandesti cat de usor mi-e mie la Heylux. Cum crezi ca am eu parte de bonusurile acestea? E simplu, de fapt. In fiecare saptamana, echipa de la Heylux ma premiaza cu 500 de lei.

  Oricum, nu doar pe mine, ci si pe restul fetelor care lucreaza la Heylux, doar ca fiecare fata are bonusul ei. Eu am 500 de lei saptamanal si-ti spun si de ce. Pentru ca eu reusesc sa trec pragul unui castig de 2.500 de lei in fiecare saptamana. Ca sa fiu mai exacta, castig cate 500-550 de lei zilnic din videochat la Heylux.

  In 5 zile de videochat, asta inseamna peste 2500 de lei, asadar imi primesc bonusul de 500 de lei in fiecare duminica. Fara sistemul de plata zilnic datorita caruia modelele castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic nu reuseam oricum, mi-ar fi fost greu.

  2500 lei castiguri saptamanale + un bonus de 2000 lei lunar. Multi bani!

  Dar fiindca Heylux a usurat munca fetelor atat de mult, eu am sansa sa plec zilnic acasa, dupa 8 ore de videochat, cu peste 500 de lei in mana. In viata mea nu m-am gandit ca o sa am banii acestia in mana, numai dintr-un job asa ca videochatul, dar n-am ce face altceva decat sa ma bucur.

  2000 de lei bonusuri lunare, plus inca 2500 de lei castiguri saptamanale… iti poti inchipui cam cat am eu in fiecare luna la Heylux Iasi. Da, stiu, si eu inca ma uimesc de suma asta:O!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img