More
  AcasăHeyluxSingurul mod prin care imi asigur un trai excelent e jobul de...

  Singurul mod prin care imi asigur un trai excelent e jobul de la Heylux

  Din orice unghi priveam, totul mi se parea stresant si imposibil de facut. Adica, dupa ce am plecat de la ai mei si m-am mutat singura, totul devenise mai greu. Aveam nevoie de job, dar sincer nu stiu cum romanii se descurca cu salariile din ziua de azi si nu fac o revolta, sau ceva. Ca mie mi se parea ilogic sa traiesc cu 1000, 1100, 1200 de lei lunar cand numai chiria mea era de 500 de lei.

  Pe bune, in ce lume traim?:)) Avem salarii de toata jena, insa pretentii de Europa. Chirii scumpe, preturi scumpe, totul e scump…iar noi? Noi ce-ar trebui sa facem? Sa ne descurcam cu ce avem? Sa furam, sa dam in cap? Pai nu, ca nu se face asa ceva. Bineinteles ca nu.

  Cum sa traiasca romanii doar cu 1200 lei lunar? Eu am mult mai mult la Heylux!

  job iasi
  job iasi

  Iti zic sincer, daca nu ma angajam la Heylux Iasi, o luam razna usor, usor. Pai acesta e singurul job care a reusit sa-mi asigure un trai mai mult decat decent, peste medie. Un trai unde sa nu ma stresez ca muncesc doar pentru banii de chirie, facturi si mancare.

  Ca practic pentru atata munceam eu, chiar si cu diploma de facultate si toate cele. Crezi ca mi-a dat cineva mai mult la salariu doar pentru am o facultate? Daca n-am zeci de ani de experienta, nu ma baga nimeni in seama, sa fim seriosi.

  Mi-a fost extrem de greu pana sa fiu model de videochat la Heylux, inca le ceream ajutorul alor mei. Pentru ca, efectiv, nu mai faceam fata, ca jumatate din salariu mergea pe chirie, un sfert pe facturi, alt sfert pe mancare in casa si uite asa fugea salariul meu, disparea ca din senin.

  Am luni in care am incasari de peste 3000 de dolari din videochat

  Mie mi se pare inadmisibil ca romanii sunt obligati sa traiasca asa. Si-o spun cu toata sinceritatea ca fara joburi in videochat precum cele de la Heylux, multe romance ar fi pierdute. Pai cum am mai fi noi frumoase, cum ne-am mai permite noi vacante si distractii daca n-ar fi videochatul la Heylux Iasi?

  Crezi ca un simplu job in Iasi poate sa-ti aduca aceleasi lucruri pe care mi le aduce mie Heylux? Niciodata! Ca model de videochat la Heylux am venituri de mii de dolari. Luna trecuta am incasat 3500 de dolari numai ai mei, din videochat! Despre ce vorbim? Heylux si locul de munca de aici sunt considerabil mai sus decat orice alt job in Iasi!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img