More
  AcasăHeyluxUn job la Heylux este fix ce-mi trebuie mie, ca fata

  Un job la Heylux este fix ce-mi trebuie mie, ca fata

  Cum vad eu situatia in momentul actual… o vad multe fete. In general, pentru fete nu este ok orice tip de job. Fiindca suntem considerat sexul mai frumos si mai vulnerabil, joburile trebuie sa fie ca atare, pe placul nostru. Si in general, in Romania, dar si-n restul lumii, sunt putine joburi care sa se potriveasca 100% unei fete/femei, printre acestea fiind si jobul de la Heylux Iasi.

  Consider ca videochatul, desi este un subiect mai dezbatut si mai controversat, este singurul job care este capabil sa ofere unei fete tot ceea ce-si doreste. Cel putin pentru mine, Heylux mi se potriveste manusa, mai ceva ca albul si negrul. Este o combinatie perfecta intre mine si jobul de la Heylux.

  Fetele de la Heylux stiu ca doar aici pot castiga banii acestia

  Si intre restul fetelor care lucreaza aici, desigur. Atat eu, cat si modelele celelalte de la Heylux, vedem viata dintr-o alta perspectiva. Si, pentru ca stim ce vrem de la viata si stim sa obtinem, de aceea ne aflam la Heylux. Orice fata de varsta mea e constienta ca numai printr-un job de genul celui de la Heylux se poate sa aiba o viata comoda, fara griji.

  Sau tu mai crezi ca-i un secret ca videochatul aduce cei mai multi bani unei fete? De mult nu mai e secret, toata lumea stie de miile de dolari pe care le castiga fetele de la Heylux. Intr-adevar, stiu ca fetele de la Heylux castiga bani, dar nu stiu cine-s aceste fete. Asta inseamna profesionalism, sa aiba toata lumea impresia ca stie totul, dar de fapt sa nu stie nimic.

  Pentru ca banii acestia, cei peste 2300 de dolari castigati de mine lunar la Heylux, sunt castigati in liniste, stiu ca nimeni nu stie cine sunt sau unde ma aflu. Pentru o fata, ce poate fi mai ideal decat asta?

  Aveam putine lucruri in viata, dar cu Heylux am totul

  Sa am un job care sa-mi asigure un trai aproape luxos, sa n-am griji, sa am contul bancar mereu plin, sa am timp si de distractii si alte cele, iar in acelasi timp sa fac asta cu discretie.

  E un vis implinit, niciunei fete nu-i place ca altii sa se implice in viata ei. Ne place sa avem si noi secretele noastre, bineinteles. Si pentru mine, Heylux e unul din ele. Dar ar trebui sa fie pentru orice romanca care isi doreste mai mult de la viata. Sunt sigura ca nu exista job mai potrivit decat acesta pentru o fata. E vorba de chatuit online, machiaj, farduri, frumusete, libertate si bani. Nimic de refuzat aici!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img