More
  AcasăHeyluxAm cel mai bun job in Iasi: model de videochat la Heylux

  Am cel mai bun job in Iasi: model de videochat la Heylux

  Oare chiar asa sa fie? Sa fi devenit la moda pentru fetele din Iasi sa fie modele de videochat la Heylux? Asa o fi, cel putin eu vad la interviu cate 7-8 fete zilnic la Heylux, uneori si mai multe. Si daca vin asa multe intr-o zi, ma gandesc ca o fi la moda pe bune, asa-i?

  Si eu ma intreb ca si tine, pentru ca nu stiu. Eu m-am ocupat mai mult cu jobul meu de la Heylux, cu castigurile mele saptamanale de 3000 de lei si n-am stat sa ma uit pe net sau sa aud ce barfesc oamenii. Pentru ca atunci cand nu lucrez ca model de videochat la Heylux, sunt in vacanta pe undeva sau ma distrez.

  Daca vrei sa fii model de videochat la Heylux, fii! O sa iubesti asta!

  Asa ca-mi ocup timpul mai putin cu barfele si zvonurile. E si mai sanatos pentru mine asa, decat sa stau sa ma consum cu fiecare barfa care se aude. Pana la urma, oamenii vorbesc indiferent de ce le-ai spune. Si pana la urma vorbesc si atat, doar nu-ti pun ei mancare pe masa, nu?

  Deci sper ca fetele fac la fel ca mine si nu stau sa asculte ce spun altii, ca e cea mai mare prostie sa stai dupa vorba lumii. La fel a fost si cand s-a auzit prima data de jobul in videochat si fetele voiau sa incerce, dar se temeau ca afla oamenii si le condamna.

  Ei, pe naiba! In primul rand ca n-afla nimeni daca-s model de videochat la Heylux, si daca prin absurd ar afla, cui i-ar pasa? Ei vorbesc, eu castig milioane si ma duc in vacante. Cine e mai castigat, eu sau ei?

  Asaaaaa, revenind la ce am spus, am tot auzit ca e un trend printre fete sa se angajeze ca modele de videochat la Heylux, Lucky, Preziosa. Si stii ceva? Bravo lor!

  La Heylux se castiga bani la care alte fete din Iasi doar viseaza

  E prima barfa cu care sunt de acord. Chiar e la moda sa fie modele de videochat si chiar le sustin. Pentru ca si eu sunt si stiu ce inseamna. E mai bine pentru o fata din Romania sa castige bani din videochat decat din orice altceva.

  Deoarece jobul la Heylux e mult mai usor decat orice altceva se afla pe piata muncii in momentul actual si banii nici macar nu se compara, sunt venituri mai mari chiar si decat afara. Cine n-ar vrea asta, cine n-ar vrea castiguri chiar si peste 500 de dolari zilnic la Heylux?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img