More
  AcasăPreziosa7 ore la Preziosa inseamna 140 de dolari ai mei, din videochat

  7 ore la Preziosa inseamna 140 de dolari ai mei, din videochat

  Pana acum, 7 ore pentru mine insemnau abia jumatate din programul de munca pe care-l aveam in mod normal. Lucram mai mult de 12 ore pe zi intotdeauna, dar castigurile nu s-au putut niciodata compara cu cele pe care le am acum la Preziosa. Nici macar nu intra in discutie asa ceva.

  Pentru ca desi lucram peste 12 ore, salariul era acelasi. Era unul normal, putin mai mult peste minimul pe economie. Dupa cum vezi, nimic special, si nici iesit din comun, totodata. Ca nu-s singura care lucreaza de dimineata pana seara. Sau lucra, ca acum nu mai lucrez.

  Preziosa inseamna minim 100 dolari zilnic si alte joburi inseamna 1000 lei lunar

  Tot uit ca nu mai am viata aia naspa pe care o aveam inainte si acum am o viata misto datorita videochatului la Preziosa. Parerea mea e ca toate fetele din Romania ar trebui sa renunte la joburile lor, sa se angajeze ca modele. Stiu ca e putin extremist, dar ce sa fac?

  Sa lucreze pe 1000 de lei amarati? Mai bine pe minim 100 de dolari zilnic la Preziosa, zic eu. Dupa 6 luni de videochat la Preziosa am constatat ca e mai bine asa, ca nu exista varianta mai buna decat videochatul. Punct.

  Pot sa ma duc eu sa intorc lumea pe dos, sa stau in cap ca tot n-as gasi ceva mai bun decat ce-mi ofera Preziosa. Macar eu sunt realista si nu visez ca alte persoane, care au 1000 de lei lunar si se viseaza in viitor sa aiba o crestere la 3000 de lei. Asta e vis, pe bune?

  Ai aflat care-s avantajele unui model de videochat aici? E demential!

  Pai eu la Preziosa am peste 7000 de lei lunar si in viitor ma vad castigand tot la Preziosa, DAR SUME INFINITE, nu 3000 de lei :))) 3000 de lei ii castig intr-un foc la Preziosa, daca vreau. Si sa-ti mai spun un secret?

  Ii castig in 7 ore, nicidecum in 12 ore, 16 ore sau 24, cum mai au unii programul. Desi unii se mai gasesc sa comenteze despre videochat, nu inteleg de ce ar face-o, cand si ei stiu in sinea lor cat e de benefic. Ei judeca, dar nu se uita sub nasul lor.

  Adica Preziosa e rau in conceptia unora, si-atunci de ce ofera modelelor transport gratuit, cazare, sedinte de make-up gratuite in fiecare zi, de ce ofera un program de DOAR 7 ORE pe zi, de ce se lucreaza doar 5 zile pe saptamana si se ofera bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei?

  De ce se castiga MINIM 100 de dolari zilnic la Preziosa? Ca e rau? Nu, ca e CEL MAI BINE. Ar trebui sa judece joburile la care se lucreaza non-stop pe 2 lei, nu Preziosa unde se castiga milioane in cateva ore.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img