More
  AcasăHeyluxLiveJasmin e site-ul Nr. 1 la Heylux. Hai să-ți spunem de ce!

  LiveJasmin e site-ul Nr. 1 la Heylux. Hai să-ți spunem de ce!

  Heylux e cel mai mare studio de videochat din Iași certificat LiveJasmin. Asta înseamnă că avem o relație specială cu echipa site-ului premium Nr. 1 în lume. Primim suport continuu din partea LiveJasmin, oferte speciale, rapoarte și statistici care te ajută pe tine ca model, să faci mai mulți bani. Desigur, și alte site-uri ne acordă atenție, cooperează bine cu noi. De ce crezi totuși că majoritatea modelelor de la Heylux lucrează pe LiveJasmin? Îți spunem chiar acum!

  Profită de avantajele videochatului în Iași premium!

  În primul rând, LiveJasmin e atât de căutat de modelele noastre pentru că e un site elegant. Se bazează pe glamour, pe o experiență superbă oferită membrilor. De aceea, chiar Heylux, ca studio, a trebuit să îndeplinească niște condiții de calitate pentru a obține certificarea LiveJasmin. Pentru asta, am investit în amenajarea interioară a camerelor în care lucrezi, în dotarea tehnică. La Heylux primești și make-up gratuit: ca să poți fi și tu, ca model, la standardele Jasmin. Mai departe, e un efort comun, al tău și al trainerelor Heylux, ca să fii elegantă și pe site, când lucrezi efectiv. Asta înseamnă ținute de calitate, conversații în engleză la un anumit nivel.

  După cum vezi, e un efort susținut. Dar merită. Pe LiveJasmin intră cei mai buni membri, cu cei mai mulți bani. Desigur, oricare dintre ei ar putea merge pe site-urile freemium, precum Chaturbate sau Bonga, unde e nuditate gratis. Preferă însă să dea mulți bani pe LiveJasmin. Unde nuditatea în free chat e chiar interzisă. Tocmai pentru că tu îi oferi calitate acelui membru. Doar aici primește o experiență cu adevărat premium. Pe care ți-o răsplătește, desigur, cu mulți bani.

  La Heylux câștigi mult, tot timpul!

  Poți să ai recorduri financiare și pe alte site-uri la Heylux. Sunt modele care au făcut mulți bani din videochat în Iași pe Flirt4Free sau XLove, de exemplu. Dar cele mai multe sunt ocazionale. Pur și simplu e o șansă care apare de câteva ori pe an. În schimb, pe LiveJasmin faci tot timpul bani. Dacă ești serioasă, ai ore online în mod constant, poți fi sigură de venituri substanțiale. Site-ul e făcut ca lumea și ești lipsită de probleme tehnice. Spre deosebire de alte site-uri, unde e posibil să-ți mai cadă broadcastingul în mijlocul unui privat. Cu alte cuvinte, ai o mulțime de avantaje care fac din LiveJasmin alegerea Nr. 1 în videochat în Iași. Ăsta e motivul pentru care atâtea modele de la Heylux preferă să lucreze numai pe site-ul ăsta premium.

  Dacă și tu vrei să faci bani pe LievJasmin, te invităm cu drag la Heylux! Pe partea de eleganță te consiliem noi să te adaptezi. Iar ca să fii cu engleza la nivelul cerut pe site, te putem ajuta prin lecții gratuite chiar aici, la sediul studioului. Important e ca tu să vrei să faci mulți bani. La fel ca celelalte modele de la Heylux care sunt deja campioane la încasări din videochat în Iași!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img