More
  AcasăPreziosaModelele cu experiență nu se întreabă niciodată: “Oare asta o să fie...

  Modelele cu experiență nu se întreabă niciodată: “Oare asta o să fie o perioadă bună?”

  Cele mai multe modele care vin la Preziosa sunt la primul lor job în videochat Iași. Probabil așa ești și tu. Știi puține despre domeniu și încerci să înveți de la trainerele noastre cât mai mult ca să faci progrese. Asta e foarte bine și te încurajăm să continui. Treaba noastră este să te susținem 100% ca să reușești să faci bani. Scopul este să ajungi la venituri mari și constante. 

  Aici e un detaliu important. Pentru că multe modele dau atenție mărimii sumelor, dar nu și constanței lor. Gândește-te însă ce ar fi mai bine pentru tine: să câștigi 4.000 $ într-o perioadă și apoi vreme de 4-5 perioade să faci abia 1.000$, sau să câștigi constant 2.500-3.000 $? Normal că e mai bună varianta a doua. E important să te bazezi pe câștiguri bune perioadă după perioadă, lună după lună. Și treptat să crești spre medii mai bune. Reușești să obții constanța asta prin câteva lucruri pe cât de simple, pe atât de importante. 

  Top 5 sfaturi Preziosa pentru venituri constante în videochat Iași:

  1. Seriozitate maximă la job
  2. Cooperare cât mai apropiată cu trainerele de la Preziosa
  3. Ore online și o prezență constantă la job
  4. Deschidere în a învăța lucruri noi de la alte modele de la Preziosa
  5. Respect și grijă pentru fidelizarea membrilor

  Atunci când faci toate lucrurile după sistemul ăsta, rezultatele apar. Ajungi să-ți crești conturile și să-ți mărești baza membrilor fideli. Asta înseamnă că vin bani mai mulți, într-un ritm continuu, de la perioadă la perioadă. Asta e o rețetă valabilă pentru orice model care face videochat în Iași la Preziosa. Nu te gândi că reinventăm roata. Pur și simplu așa ai succes. Partea bună e că știi exact ce ai de făcut ca să ai rezultate garantate 100%.

  Trece și tu de la speranță la câștiguri sigure!

  Din experiență îți spunem că în videochat în Iași sunt 2 categorii de modele. În prima categorie sunt, de obicei, modelele cu mai puțină experiență. Care au tendința ca atunci când începe perioada să se întrebe cu o oarecare îngrijorare: „Oare eu o să fac bani?”. În a doua categorie sunt modelele cu experiență, care aplică riguros toate sfaturile Preziosa. Iar ele gândesc așa: „Sigur voi face bani perioada asta. Hai să vedem dacă pot face și mai mult!”. 

  Cu alte cuvinte, nesiguranța câștigurilor intervine doar atunci când un model nu vine ca lumea la job, vorbește aiurea cu membrii, nu-și bate capul să învețe mai bine engleza sau nu ține cont de ce îi spun trainerele. Dacă realizezi însă că toate sfaturile astea funcționează 100% pentru modelele de succes, și le aplici și tu, lucrurile se schimbă. Atunci nu mai Speri, ci Știi că o să faci bani! Înlocuiește și tu speranța cu certitudinea miilor de dolari pe care îi vei încasa de la Preziosa la sfârșitul fiecărei perioade!

  Telefon Preziosa: 0740.234.235 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img