More
  AcasăPreziosaStii in ce tura de la Preziosa se castiga cei mai multi...

  Stii in ce tura de la Preziosa se castiga cei mai multi bani?

   

  Probabil la cate schimbari au fost in ultima vreme in sistemul economic, lumea crede ca nu se mai castiga aceiasi bani din videochat, cum se castigau inainte. Si mie mi s-a tot spus ca vai, vezi Doamne, nu se mai castiga la fel de multi bani, indiferent de ce ai face, dar eu nu pot spune acelasi lucru despre Preziosa.

  Pentru ca a fost nevoie de putina strategie si cu ajutorul celor de la Preziosa, am castiguri de vis. Eu nu simt ca am castiguri mici sau ca as fi putut castiga mai mult inainte. Mie mi-e bine asa, iar motivul pentru asta este ca am ascultat de fetele de la Preziosa cand am facut trainingul.

  Am fost foarte rapida in a invata si am urmat pas cu pas ce mi-au spus. Am incercat pe toate turele de munca, pe cea de dimineata, pe cea de la amiaza si pe cea de seara. Sa-ti spun un secret? Pe toate se castiga bani la Preziosa, n-ai de ce sa-ti faci griji.

  Dar eu am vrut tura care sa mi se potriveasca mie, care sa fie cea mai avantajoasa. Dupa ce le-am incercat pe toate trei, pana la urma m-am decis sa raman pe cea de noapte, pentru ca asa m-am simtit mai bine.

  De obicei, pe tura de dimineata castigam 120 de dolari, pe cea de la amiaza la fel, iar pe cea de seara castigam mai mereu peste 150 de dolari in cele 7 ore online. Nu e mare diferenta, insa stiu ca asta e tura mea, asta mi se potriveste si pe asta voi avea castigurile vietii mele.

  Sunt fete care au castiguri mai mari pe alte ture, asta depinde de fiecare fata in parte, de norocul ei si bineinteles de strategia creata de echipa de la Preziosa Iasi. daca nu ma lasam pe mana lor sa ma ajute, poate nu aveam atata succes.

  Dar eu sunt foarte multumita de castigurile mele, in cele mai multe nopti am chiar si cate 200-250 de dolari, si crede-ma ca nimeni nu-ti da 800-900 de lei asa dintr-un foc. Sunt sume pe care numai la Preziosa am putut sa le castig si le voi castiga in continuare.

  Oricum, in general toate fetele au succes in acest studio, faza e ca si studioul isi da interesul sa castigam multi bani si nimic nu e mai valoros decat ajutorul echipei de aici. Ma simt foarte bine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img