More
  AcasăPreziosaAdevaratul videochat e la Preziosa, unde munca e usoara si banii multi

  Adevaratul videochat e la Preziosa, unde munca e usoara si banii multi

  Nimic nu se compara cu un loc de munca la Preziosa, pentru mine totul este nul daca nu lucrez ca model de videochat aici. Am inceput de jos si m-am ridicat atat de sus cu castigurile, incat nu mai vreau sa aflu cum este sa fiu jos vreodata. am sansa sa ma mentin mereu numai la un nivel inalt, asa ca o sa profit de asta cat se poate.

  Pentru ca nu oricine poate sa castige banii pe care ii castig eu la Preziosa. Castigurile sunt oricum mari in acest studio de videochat, pentru ca plata se face la zi si asta le motiveaza pe fete sa castige intre 400 si 2000 de lei in fiecare zi. Dar zic asa, ca poate sunt fete care nu sunt facute pentru acest job sau nu se pricep.

  Sincer, parerea mea este ca nu trebuie sa stii prea multe, ci doar sa vorbesti corect in limba engleza, dar uite ca acesta este de cele mai multe ori un impediment. Uite ca si limba engleza constituie un avantaj, se pare. Pentru ca daca nu o stii, nu mai castigi banii pe care ii castig eu la Preziosa Iasi, spre exemplu.

  N-ai idee ce fac eu sa castig bani la Preziosa Iasi

  Acest studio mi-a demonstrat de n ori ce inseamna videochatul adevarat, unde modelele sunt tratate ca pe niste mici printese delicate, numai in puf, regeste,nici cu o floare zici ca nu le poti atinge, asa sunt tratate fetele la Preziosa. Videochatul la care noi stim doar sa vorbim, sa radem si asa castigam bani, din nimic.

  Nu vorbesc aiurea, sa stii, pentru ca eu am vazut cu ochii mei cum unele studiouri se chinuiau si tot nu puteau sa le ajute pe modele sa castige bani, asa ca le chinuiau si pe ele degeaba. Daca nu erau profesionisti si nu stiau ce sa faca, ce sa mai zici…

  La Preziosa munca e usoara, uneori nici nu stiu daca o pot munci munca. Pentru ca ma gandesc ca vin, petrec cateva ore in privat stand si uitandu-ma la un film bun, apoi savurez poate un pahar de vin si vorbesc online cu admiratorul de pe site si gata, se face ora de plecare, nici nu stiu cum a trecut.

  Cum sa numesc asta munca? Ti-am zis, Preziosa e mina mea de aur, munca e usoara si banii sunt multi, sute de dolari pe zi. Asta fiindca lucrez cu o echipa in care femeile sunt profesioniste si n-am cuvinte de multumire care sa fie indeajuns pentru asta 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img