More
  AcasăJob-ul meuJobul la Lucky Studio mi-a arătat ce înseamnă să ai bani

  Jobul la Lucky Studio mi-a arătat ce înseamnă să ai bani

  Ce înseamnă să ai succes? Dacă privești din perspectiva unei femei, o viaţă de succes înseamnă să găseşti locul în care te simţi specială, la un job în care să câștigi și independență financiară. Şi Lucky Studio chiar îţi asigură bani cât să nu ai grija zilei de mâine. De altfel, aici ai şansa să faci parte dintr-o mare familie de fete şi femei care au acelaşi scop: de a câștiga mulți bani în mediul online.

  Dar iată care e, pe scurt, povestea mea. Îmi doream o carieră de unde să pot câştiga mai mult decât un salariu minim pe economie. Nu este vorba că sunt pretenţioasă, însă în Iași rar găseşti firme şi angajatori care să te plătească cu mai mult de 800 lei pe lună. Cu Lucky Studio am dat lovitura cu independenţa financiară. Am mai mult de 4500 lei garantat. La aceştia adaug şi bonusuri săptămânale. Într-un cuvânt, succesul salariului meu însumează aproape 6000 lei lunar.

  Lucky Studio îmi creează emoţii zilnice

  Cu toţii avem nevoie de clipe în viaţă în care să simţim acei fluturi de pasiune. Cu fiecare zi de colaborare cu Lucky Studio am parte de emoţii inedite. De exemplu, zilele trecute comunicam cu un admirator şi îmi zice că are să îmi facă un cadou virtual. Nici nu mă aşteptam. Din spatele său răsare un buchet mare de trandafiri. Cu numele meu alcătuit din ei. Am rămas wow de uimire. Asta de emoţie. Aici, în România, nici într-un milion de ani nu primeam un astfel de cadou. Dacă ar fi fost real, probabil emoţiile erau duble. Însă, am învăţat să mă apreciez mai mult.

  Lucky Studio este frumuseţea mea zilnică

  De când lucrez în videochat cu Lucky Studio am parte de mai mulţi admiratori. Acest motiv se datorează şi faptului că cel mai mare grup de make up artişti şi coafeze are grijă de mine. Am tonuri vesele, coafuri cum vezi numai în reviste. Şi totodată am parte de şedinţe foto lunare, pentru propriul portofoliu.  Pot să mă consider în viecare zi o vedetă de succes. Pot să îmi aduc lumea la picioare dacă asta vreau şi Lucky Studio este cel care mă susţine mereu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img