More
  AcasăBeneficii Lucky StudioCum mi-am făcut propria afacere datorită jobului la Lucky Studio

  Cum mi-am făcut propria afacere datorită jobului la Lucky Studio

         Multă lume se gândeşte la faptul că a fi propriul stăpân este cel mai bine. Din acest motiv, toţi vrem afacerea noastră, pentru a nu fi nevoiţi să suportăm stările şefilor. Cred că este deja un lucru comun pentru toată lumea să aibă nemulţumiri cu privire la “patroni”. Iar acest lucru nu este normal, pentru că un angajator trebuie să fie un îndrumător, un ajutor în viaţă. Pentru mine, îndumatorul a fost studioul de videochat Lucky Studio, care m-a format pentru a putea face faţă vieţii.

  Cum am reuşit să-mi creez propria firmă cu Lucky Studio

            Când vine vorba de afaceri, Lucky Studio este cel mai bun în domeniu, fără îndoială. Dovada este că acum mă aflu şi eu în lumea afacerilor, dar continui să lucrez la Lucky Studio. De ce? Pentru că pentru mine este o plăcere să fiu aici, este a doua mea casă, la care vin cu drag. Aici m-am format eu ca şi persoană, aici am devenit o adevărată personalitate, iar pentru asta voi fi mereu recunoscătoare studioului. A făcut din mine o femeie în toată firea, capabilă să-şi conducă propria viaţă. Ce alt angajator mai face aşa ceva pentru angajaţii săi? Nimeni, Lucky Studio este unic.

  Vorbeam despre cum am ajuns să am propria afacere datorită studioului. Ei bine, este simplu. Am muncit. Nu asta ar trebui să facă toată lumea pentru a ajunge unde îşi doreşte? Dar munca nu a însemnat ceea ce probabil crezi tu, sau toţi.

  Munca alături de studio a însemnat o lecţie de viaţă. Lucky Studio mi-a oferit toate facilităţile şi toate condiţiile la muncă, pentru a nu simţi lipsa niciunui lucru. Ajutându-mă cu machiajul şi aspectul meu fizic, dar şi cu training-ul, am devenit un model demn de invidiat. Admiratorii online se luptau pentru câteva minute în chat-ul privat cu mine, iar asta mi-a adus multe câştiguri. Văzând că sunt înconjurată de luxul de la Lucky Studio, s-au gândit că nu merit lucruri mici, ci doar lucruri pe măsura aşteptărilor. De aceea, mă răsfăţau cu cadouri care mai de care.

  Ce pot spune? Graţie studioului, am câştigat şi 400 de lei pe zi, dar şi 5.000 de lei. Au fost zile în care nu depăşeam 600 de lei, şi zile în care nu ştiam să număr banii de cât de mulţi erau. Au fost luni în care am câştigat peste 7.000 de lei şi luni în care am ajuns la 32.000 de lei. Asta şi datorită bonusurilor săptămânale de peste 2.000 de lei. Aşadar, am muncit şi am avut răbdare, iar prin perseverenţă şi ambiţie am strâns în 3 ani de muncă la Lucky Studio o sumă şocant de mare.

  Cu această sumă, mi-am deschis propria afacere, dar pe care am lăsat-o în grija soţului meu. Eu prefer să îmi ocup timpul cu Lucky Studio, pentru că mă ajută să am câştiguri în permanenţă şi aşa îmi pot investi mai mult în afacere.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img