More
  AcasăConfesiuniJobul în videochat la Lucky Studio îmi permite să ofer o viață...

  Jobul în videochat la Lucky Studio îmi permite să ofer o viață bună copiilor mei

   

  Am fost mai mereu plecată prin străinătate, pentru că viața din țară nu mi-a oferit posibilitatea unui viitor mai bun. Având copii, mi-am dorit ca măcar lor să le ofer ceva mai bun. Însă, din păcate, distanța i-a făcut să sufere și mai mult și a trebuit să mă întorc în țară. Munca printre străini este foarte grea, iar joburile din țara nu-mi ofereau banii necesari pentru a-mi crește copiii. Asta s-a întâmplat până în momentul în care i-am cunoscut pe cei de la Lucky Studio. Am aflat că se fac angajări videochat și mi-am încercat norocul. Am crezut că, având vârsta de 30 de ani, nu mă vor angaja. Dar spre surprinderea mea, cei de la Lucky Studio Iași m-au primit cu brațele deschise.

  Mi-au spus că arăt chiar bine pentru vârsta mea și mi-au dat încredere că voi câștiga foarte bine. M-am simțit foarte bine să aud lucrurile astea, pentru că până acum nu am mai primit apreciere și atenție la un loc de muncă. Dar asta dovedește că Lucky Studio nu oferă un simplu loc de muncă, ci un mod de viață mai confortabil și mai luxos.

  Lucky Studio este studioul unde am găsit înțelegere și susținere, nimeni nu m-a judecat pentru faptul că am vrut să încerc acest job pentru a-mi crește cei doi copilași. În plus, nu mă simț jenată că lucrez aici, deoarece nu fac nimic ieșit din comun. Lucky Studio se ocupă să mă aranjeze zi de zi. În momentul în care intru în camera de muncă, nu fac altceva decât să conversez și să glumesc cu admiratori gentili care mă respectă. Toată lumea la Lucky Studio mă respectă, de altfel. Sunt tratată precum o adevărată doamnă.

  M-a atras foarte mult faptul că Lucky Studio mi-a oferit un salariu la zi. Cu cei 300-400 de lei pe care îi făceam zilnic, în prima lună, mă descurcam de minune cu copilașii. După câteva luni, am început și eu să câștig mai bine și mi-am răsfățat copiii în feluri și chipuri. Acum, au tot ce își doresc ei, pentru că Lucky Studio mă ajută să le ofer asta. Sunt o femeie foarte serioasă, iar faptul că Lucky Studio este un studio la fel de serios este o dovadă a profesionalismului. Cu economiile pe care le fac și cu venitul foarte mare pe care îl am, am pregătit carduri speciale cu bani pentru momentul în care copiii mei vor crește. Vor avea viitorul asigurat, datorită lui Lucky Studio.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img