More
  AcasăHeyluxCe inseamna pentru mine sa fiu model de videochat la Heylux?

  Ce inseamna pentru mine sa fiu model de videochat la Heylux?

  Un job poate insemna multe lucruri pentru cineva, asa cum inseamna si jobul de la Heylux pentru mine. Daca nu ma angajam ca model de videochat aici, probabil m-as fi simtit incompleta. Este un lucru pe care trebuia sa-l fac in viata, pentru ca am avut de invatat si inca invat multe de pe urma acestui job.

  Iar in timp ce invat, ghici ce! Mai si castig sume de bani la care multi nu reusesc sa ajunga nici dupa o viata de munca. Nu exagerez, daca la asta te gandesti, ca sunt oameni care au muncit pe 10, 11 milioane toata viata lor. Iar eu numai in cateva luni de munca la Heylux am strans deja mai bine de 6.000 de lei.

  Jobul la Heylux ma relaxeaza in fiecare zi

  Si fii atenta, am spus “strans”. Deci nu “castigat”, ci suma asta a ramas din banii pe care i-am castigat. Am pus deoparte, mai bine spus. Unii nu reusesc nici intr-un an sa stranga macar 6.000 de lei, stiu asta pentru ca am trait pe pielea mea asa ceva.

  Revenind la jobul de model de videochat de la Heylux, acesta inseamna foarte mult pentru mine… Este, practic, locul pe care acum il numesc casa. Personal, nu ma simt nicaieri atat de bine asa cum ma simt cand sunt la acest studio de videochat din Iasi.

  Pe mine m-a schimbat mult acest job si totul a fost numai in bine. Eram mai mereu tacuta si fara chef de viata inainte sa vin la Heylux. Ca sa nu mai zic ca n-aveam pic de senzualitate si feminitate in mine. Eram chiar baietoasa.

  Ma imbracam cu haine largi, nu aveam stil, nu ma machiam deloc, nu imi faceam unghiile, aveam mereu parul nearanjat. Acest job in Iasi a insemnat pentru mine o descoperire. M-am descoperit pe mine prin intermediul acestui job, pentru ca acum sunt o domnisoara foarte frumoasa si eleganta.

  Am invatat multe de cand sunt model de videochat la Heylux

  Videochatul in sine m-a facut sa vreau sa scot aceasta latura a mea la iveala, dar si fetele foarte de treaba de aici. Mi-am zis ca n-are rost sa-mi irosesc viata fiind asa fara chef si am facut o schimbare. Cu banii castigati zilnic la Heylux mi-am schimbat look-ul de tot, iar cu videochatul in sine am reusit sa devin o altfel de fata.

  Sunt mult mai glumeata si mai indrazneata datorita acestui job si a lucrurilor pe care le fac la studio. Am avut nevoie de asta mereu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img