More
  AcasăAngajari videochatHeylux e cel mai bun studio de videochat din Iasi dupa parerea...

  Heylux e cel mai bun studio de videochat din Iasi dupa parerea mea

  Avand in vedere ca vorbesc despre Heylux, lumea probabil deja se asteapta sa spun ceva gen ca-s model de videochat aici si asa mai departe. Deoarece nu e nimic nou ca videochatul e la putere in Romania sau ca Heylux este un studio de videochat din tara, majoritatea stiu deja.

  Si-asa e, presupui bine, sunt model de videochat la Heylux. Sigur te astepti sa-ti spun lucruri pe care deja le stii, nimic nou, insa intentia mea nu este oricum sa te pun in tema cu ceva anume. Eu vreau doar sa spun pe ce criteriu am ajuns sa lucrez intr-un studio ca Heylux si de ce am ales asta si nu m-am dus la alt studio.

  Am cel mai bun job in videochat din oras

  Am o prietena foarte buna care mi-a spus acum vreo 2 ani ca a lucrat intr-un studio de videochat care cica era prestigios, avea renume si nu mai stiu eu ce. Imi spusese ca la inceput era foarte incantata, ca i se promisesera multe lucruri si abia astepta sa vada cum este.

  Si ce sa vezi, dezamagirea pe capul ei. Nici bine nu se angajase de o saptamana ca deja ura locul acela. Era stresata non stop de catre personalul studioului ca nu e bine ce face, ca bla bla, dar nici n-o ajuta nimeni, sau macar sa-i faca training.

  I se promisese un bonus de angajare de 300 de euro, dar de unde, nu primise niciun ban, lucrase o luna si ceva si tot n-avea bonusul primit. A trecut si peste asta, a spus ca poate e doar o neintelegere. Apoi i s-a spus ca trebuie sa ia lenjeria de pat acasa sa si-o spele singura, cand eu stiam ca un studio dispune si de o menajera care curata si spala tot… in fine… si, la final, s-a trezit ca nici banii nu-i primea toti.

  Cica primea 50%, dar dupa calculele ei, mereu primea 40%, sau uneori mai putin… bataie de joc. De atunci, mi-a zis ca s-a invatat minte si m-a sfatuit ca daca vreodata vreau sa fiu model de videochat, sa am grija ce aleg.

  Heylux imi ofera tot ce alte studiouri n-ar putea niciodata

  Si de asta lucrez azi la Heylux si nu in alta parte, ca am avut grija ce-am ales. M-am angajat la Heylux pentru ca aici nu s-a pus niciodata problema de asa ceva. Veniturile mele sunt ale mele, pot castiga si 2500 de lei intr-o zi la Heylux, imi primesc banii pana la ultimul meu.

  Bonusurile nici nu mai zic, cel de angajare l-am primit dupa 30 de zile lucrate si era de vreo 5 ori mai mare decat cel promis prietenei mele la celalalt studio, plus ca mai sunt si bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei. Iar curatenia…despre ce vorbim, la Heylux totul e impecabil.

  Am parte de lux, de curatenie, mobilier premium, dotari de prima clasa, transport gratuit non stop, sedinte de make-up, training, libertate, legalitate si cate si mai cate!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img