More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio primesc la fiecare sfarsit de saptamana 1000 lei bonus

  La Lucky Studio primesc la fiecare sfarsit de saptamana 1000 lei bonus

  Sistemul de bonusare de la Lucky Studio este bine cunoscut de catre mai toate romancele. Cu toate stiu deja ca la Lucky Studio se incepe de la un bonus de 60 de lei si se poate ajunge la 9000 de lei cash in fiecare saptamana. 60 de lei pentru un castig de 600 de lei intr-o saptamana, 90 pentru 900, 120 pentru 1000, 160 pentru 1250 siiii tot asa, pana la 9000 de lei pentru 15.000 lei castigati intr-o saptamana.

  Multe cifre, da, dar cand stai sa numeri aceste cifre in contul tau bancar, parca altfel sta treaba. Eu, ca orice alta fata, m-am angajat la Lucky Studio pentru a avea o situatie financiara mai buna. La inceput nici n-as fi crezut c-o sa ajung atat de departe cu acest job in Iasi.

  Cand am vazut de ce castiguri mari sunt capabila, am ramas…

  Dar, m-a vrajit… Vazand castigurile de care sunt capabila la Lucky Studio, mi-a fost greu sa renunti. Stii cum e, odata ce dai de gust, cam greu sa mai scapi. Daca am vazut cum e viata cu bani frumosi, cu bani multi in portofel, normal ca nu mai voiam sa ma intorc la saracie.

  Cine ar vrea asta, pe bune… oricine in locul meu ar face asa ca mine. Daca am posibilitatea unui castig de 3000 de lei in fiecare saptamana din videochat la Lucky Studio, eu zic ca e excelent asa si n-am motive sa renunt pentru mai putin. As fi ipocrita sa spun ca vreau sa traiesc in lipsuri cu un salariu minim pe economie, cand cu banii de la Lucky Studio am tot ce vreau.

  Dar aici e si cu dus-intors. Ca sunt fete care se multumesc cu putin, asta e problema lor. La Lucky Studio se angajeaza fete care stiu ca vor bani multi, stiu ca vor o cariera, stiu ce vor de la viata si stiu cum sa obtina. De aia suntem fete istete si alegem Lucky Studio Iasi.

  Jobul de model de videochat la Lucky Studio e o sansa uriasa

  De ce? Uite un simplu motiv: pentru cei 3000 de lei castigati intr-o saptamana la Lucky Studio, mai primesc bonus 1000 de lei. In total, 4000 de lei din videochat intr-o SINGURA saptamana, adica 5 zile lucrate la studio. In 4 saptamani, am venituri de cate 16.000 de lei, daca-ti vine sa crezi.

  Si cum banii deschid toate usile in ziua de azi, prefer sa-i am si sa ma bucur de ei fara limite.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img