More
  AcasăHeyluxLa Heylux am comisionul cel mai mare, de pana la 80% castiguri...

  La Heylux am comisionul cel mai mare, de pana la 80% castiguri in videochat

  Cel mai mare comision pe care as fi putut avea vreodata din videochat este cel de la Heylux, cu siguranta. Am mai lucrat intr-un singur studio, ce e drept, asa ca experienta multa n-am avut, dar e clar ca daca prima mea experienta a fost atat de naspa si am avut abia 40% din castiguri, mai toate sunt la fel, deci n-o sa intru in subiectul acesta.

  E bine asa cum e acum la Heylux Iasi si n-as schimba nimic. As fi absurda sa vreau sa schimb ceva, cand aici totul este in avantajul meu. In primul rand, am inceput de la un comision de 50% din castigurile in videochat si am sansa sa ajung la 80%.

  Intr-adevar, la Heylux trebuie sa am vointa, dar se merita

  Iti dai seama ca nu ajung acolo din doi pasi, ca e putin mai greu la inceput, dar imposibil nu e si tot am sansa! Asta conteaza, ca mi se ofera sansa. In rest, totul depinde de mine, de cata vointa am eu. Ca mai mult de atat, nu se poate. Heylux este corect fata de mine si-mi ofera deja de la inceput jumatate din castiguri.

  Daca vreau sa depasesc comisionul, tine de mine. Important este ca se poate, ca nu este un comision fix si pot sari usor de la un castig de 3000 de lei saptamanal, sa spunem, la poate 10.000 de lei saptamanal. Nu te speria, nu te soca. Nu este imposibil, nu este greu. crede-ma.

  Daca n-ai mai lucrat ca model de videochat, sumele spuse de mine mai sus pot veni ca un soc pentru mine. Dar iti spun eu ca n-ai de ce sa fii asa, crezi ca toate femeile din Romania vor degeaba sa fie modele de videochat? Vor ca stiu cat se castiga.

  Cu rabdare, pot ajunge la castiguri de milioane precum un BMW X6

  BMW-uri Heylux X6 in coloana
  BMW-uri X6 Heylux Aurii

  E normal, toata lumea vrea bani. Si daca nu s-ar castiga atatia bani la Heylux, nici macar n-as mai fi aici. Crezi ca mi-e frica sa plec sau ce? Asa cum am plecat de la primul studio, asa pot pleca si de la Heylux Iasi. Dar nu am motive sa plec de aici, mi-e mult prea bine.

  In primul rand ca am castigurile zilnice si de asta iti spun sa nu te sperii, ca in mod normal aici se castiga zilnic intre 400 si 2000 de lei. Deci, ar fi floare la ureche sa imi depasesc mereu castigurile si sa am un comision cat mai mare din castiguri. E de ajuns sa vreau!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img