More
  AcasăHeyluxAm venit la Heylux pentru ca stiu ca aici pot avea cele...

  Am venit la Heylux pentru ca stiu ca aici pot avea cele mai mari incasari

  Am aflat dintr-un zvon ca Heylux face parte din grupul de studiouri care au cele mai mari incasari pe cele mai vechi site-uri de videochat si asta m-a facut foarte curioasa. Voiam cu mult timp in urma sa ma inscriu si eu pe niste site-uri de videochat ca model independent, insa a fost foarte greu si am lasat-o balta.

  Ca sa incep aveam nevoie de foarte multe lucruri pe care numai un studio precum Heylux Iasi mi le putea oferi. Asadar, am renuntat. Dar tot stiam multe lucruri despre aceste site-uri si despre videochat, datorita interesului meu trecut. Asa ca atunci cand am auzit zvonul despre Heylux, a trebuit sa ma angajez.

  Heylux lucreaza numai cu cele mai bune site-uri de videochat

  Acesta lucreaza cu cele mai bune si mai vechi site-uri din lume, pe care este greu sa castig bani de una singura, fara ajutor. Cand am auzit ca Heylux are cele mai mari incasari pe aceste site-uri, m-am dus direct la interviu. Mi-am dorit mult sa incerc sa fiu model de videochat pe site-urile acestea, sa vad cum este, sa castig bani.

  Si noroc ca la Heylux am avut sansa asta. A fost foarte usor sa ma angajez aici, de altfel. Ma asteptam sa fie mai greu, din moment ce e atat de renumit si lucreaza cu cei mai buni din domeniu, dar a fost neasteptat de usor. Asa ca am profitat de asta la maxim.

  In cel mai scurt timp, ma aflam deja pe site-urile acelea pe care mi-am dorit sa lucrez atat de mult. Datorita jobului de la Heylux puteam vedea si eu, in sfarsit, cum e sa castigi mai mult de 1000 de dolari in 6-7 zile lucrate. Nu-mi venea sa cred.

  Datorita acestui studio castig in 7 zile lucrate si 4000 lei

  Exceptand faptul ca eu lucram inainte pe nici 11 milioane lunar, nu ma asteptam sa am castigurile acestea la Heylux, recunosc. Poate sunt modele care castiga si mai mult decat mine, dar 4000 de lei castigati intr-o saptamana lucrata mi se pare super.

  Doar ca ma refer la 7 zile lucrate, poate ma intelegi gresit. In mod normal, o saptamana de lucru de la Heylux e formata din 5 zile de munca. Dar eu nu castig in 5 zile 4000 de lei, ci in 7 zile. Adica intr-o saptamana si urmatoarele doua zile. In fine, cred ca te-am bagat in ceata. Sigur intelegi tu.

  Sunt enorm de fericita ca m-am decis sa ma angajez aici, stiam ca o sa am incasari uriase daca lucrez cu Heylux!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img