More
  AcasăLucky StudioMulte fete din Iasi lucreaza la Lucky Studio pentru ca e foarte...

  Multe fete din Iasi lucreaza la Lucky Studio pentru ca e foarte avantajos

   

  Atat de multe fete lucreaza la Lucky Studio, ca le-am pierdut deja sirul. Ultima oara, prin 2015 erau vreo 120 de fete care lucrau la acest studio, apoi 80. Am pierdut numaratoarea, lucrez deja de 2 ani aici. In fine, ideea era ca Lucky Studio a avut mereu foarte multe angajate.

  Si mereu m-am intrebat de ce. Asta inainte sa ma angajez, desigur. Ma intrebam cum de sunt asa de multe fete angajate la Lucky Studio, iar cand m-am angajat am inteles si eu. Eu nu prea sunt asa buna cu numaratul, de asta nici nu vorbesc cu exactitate, dar in primul rand nu multe studiouri arata ca Lucky Studio si n-au atatea camere ca aici.

  Lucky Studio este unul din cele mai mari studiouri de videochat din Iasi

  Din ce am inteles, multe studiouri sunt in apartamente mici si inghesuite, cu cate 5-6 camere, maxim 8. Hai sa fi spus ca e ok sa fie atatea camere, dar macar sa fie intr-o cladire ok, nu intr-un apartament. Acesta e dezavantajul multor studiouri, ca nu prea gandesc bine aspectul si spatiul, care conteaza pentru fete.

  Multe fete spun ca nu conteaza, dar pentru mine si cele peste 50 de angajate de la Lucky Studio vad ca a contat, altfel nu lucram niciuna aici. Si ce sa spun… la Lucky Studio sunt 20 si ceva de camere de logare, si toate arata una mai frumos ca alta. Ce vorbesti… Canapele din piele, tapet luxos si stralucitor, candelabre, tot felul de aparaturi misto.

  Te atrage, n-are cum sa nu-ti placa. Eu schimb camerele de logare destul de des la Lucky Studio, fiindca toate arata super misto si nu ma pot decide in care sa lucrez. Am si umbrele, stative, lumini, ma simt ca un star ori de cate ori sunt online!

  Motivele angajarii mele sunt diverse: bani multi, lux, servicii gratis

  Iar motivul pentru care atat de multe romance lucreaza aici e simplu, de fapt. Hai sa o luam cu inceputul. Banii castigati in cadrul unui studio ca Lucky Studio sunt mult mai multi decat s-ar putea astepta cineva. Acestea fiind spuse, un model ca mine poate castiga zilnic intre 300 si 800 de lei lunar la Lucky Studio, asta insemnand venituri de pana la 10.000 de lei, poate chiar mai mult intr-o luna.

  Asta, plus bonusurile mari, este ceva… Lasand asta la o parte, mai e si faptul ca am parte de sedintele acelea de make-up in fiecare zi inainte de munca, sedinte foto si video, cursuri de limba engleza si training specializat. Si cate ar mai fi de adaugat…Dar n-as termina pana diseara, asa ca mai bine ai vedea si tu cu ochii tai!:)

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img