More
  AcasăHeyluxCa model de videochat la Heylux reusesc sa-mi intretin si fratiorii

  Ca model de videochat la Heylux reusesc sa-mi intretin si fratiorii

  Au fost si vremuri in care abia daca reuseam sa ma intretin pe mine, o singura persoana. Ma intrista faptul ca nu-mi puteam ajuta cei 3 frati mai mici, dar nu ma descurcam nici macar cat sa o duc eu cat de cat bine. Pana cand am pus capat acestui stil de viata care nu-mi facea bine si am schimbat total domeniul de munca, in favoarea videochatului la Heylux.

  La momentul acela mi s-a parut solutia cea mai rapida si ok de a castiga bani si am facut-o fiindca m-am gandit si la familia mea. Eu n-aveam nicio obligatie sa ii ajut, dar as putea sa traiesc fara sa o fac? Iti dai seama ca ma macina remuscarile daca nu mi-as ajuta propria familie.

  Am scapat de viata grea pe care o aveam inainte

  Mai ales atunci cand am posibilitatea sa fac asta. Dar eu nu m-am angajat ca model de videochat la Heylux special pentru fratiorii mei mai mici, ci pentru a scapa de situatia financiara amarata pe care o aveam. Cu ocazia asta, urma sa-mi ajut si familia, bineinteles.

  Vreau sa spun ca daca inainte de jobul de la Heylux mi-era greu sa ma intretin pe mine, acum reusesc sa ii intretin si pe cei 3 fratiori ai mei si o fac fara sa ma plang de bani sau fara sa-mi lipseasca ceva anume. Ba chiar ma descurc excelent.

  Pentru ca nu cheltuiesc decat 1500-2000 de lei lunar cu fratiorii mei pentru a-i intretine, iar asta nu inseamna mult din veniturile mele la Heylux. Sunt momente in care acesti bani ii pot avea intr-o saptamana, sau momente in care ii castig chiar si-n cateva zile. Ideea este ca 2000 de lei nu reprezinta decat vreo 30% din castigurile mele actuale de la Heylux.

  Din banii de la Heylux mi-e usor sa traiesc si eu bine, dar si fratii mei

  Asadar, n-am de ce sa-mi fac griji. Si stiu ca acum fac totul sa para usor, ca inainte nici macar intr-o luna nu castigam 2000 de lei ai mei si acum ii cheltuiesc doar pentru fratii mei, dar daca asa e situatia, ce sa fac? Jobul la Heylux e de asa natura incat ma face sa simt ca totul e usor.

  Chiar e, oricum, ca nu vad ce ar putea fi greu cand castig sume intre 1400 si 3600 de dolari in fiecare luna din videochat la Heylux. Probabil oricine ar da totul sa fie in locul meu, sa aiba castigurile pe care eu le am ca model de videochat la Heylux. Sunt chiar norocoasa.

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img