More
  AcasăHeyluxHeylux si jobul in videochat imi ofera cea mai relaxanta viata

  Heylux si jobul in videochat imi ofera cea mai relaxanta viata

  Oroarea mea cea mai mare a fost mereu trezitul de dimineata pentru a pleca la munca. Ma gandeam cu ingrozire ca va trebui sa ma trezesc pentru tot restul vietii mele de la 6 dimineata sa muncesc pana seara tarziu pentru un salariu care nu-mi acopera nici macar nevoile personale. Si cel mai tare uram ca nici n-aveam timp de nimic.

  Munca imi lua si toata energia de viata. Daca veneam seara acasa, cine sa mai aiba chef de iesiri? Sau daca ieseam, cine avea chef sa cheltuiasca bani pe distractii, cand eu stiam cat am muncit pentru banii aceia? Mereu aparea cate un impediment, nu se putea sa fie perfect.

  Cine nu si-ar dori sa aiba programul meu de munca?

  Din fericire pentru mine, acum este. Pe cat eram de ingrozita c-o sa stau toata viata sa muncesc MULT pe nimic, pe atat de repede s-au schimbat lucrurile cu angajarea in videochat la Heylux Iasi.

  Primul si primul lucru care m-a facut sa ma angajez ca model de videochat la Heylux a fost flexibilitatea pe care o ofera acest domeniu de munca. Din 3 ture diferite de munca aveam sansa s-o aleg pe care voiam si sa le schimb oricand ceva intervine sau pur si simplu am chef.

  Din start, am ales tura care sa nu fie de dimineata, clar! Acum o sa spui ca mai sunt joburi la care puteam lucra in alte ture, nu era neaparat sa fiu model de videochat la Heylux. Da, evident, dar indiferent ca alegeam o tura de dimineata sau de seara cu alt job, la fel eram platita. Singur diferenta era ca lucram la alte ore.

  Pentru atat de putine ore, la Heylux castig intr-o zi cat intr-o luna

  iphon

  La Heylux, in schimb, am veniturile pe care eu mi le fac zilnic, intre 400 si 2000 de lei din videochat, pe care le am la orice ora. Nu conteaza turele, mereu castig intre aceleasi sume de bani. Dar, dupa cum am spus, nu mai trebuie sa ma trezesc dimineata si nici nu mai muncesc atat de mult.

  Pentru ca sumele acestea atat de mari castigate la Heylux nu cer decat 7-8 ore de munca, nici macar cat un program normal la alt job. Si e misto ca ori de cate ori n-am chef sa merg, ori schimb tura, ori schimb ziua de munca si aia e.

  Acum ma trezesc la ce ora am eu chef, imi beau cafeaua linistita si stau relaxata cu gandul ca voi merge la Heylux si va fi o alta zi in care voi castiga bani si ma voi distra.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img