More
  AcasăPreziosaCu Preziosa nu astept sa am castiguri, mi le fac singura zilnic!

  Cu Preziosa nu astept sa am castiguri, mi le fac singura zilnic!

   

  Ce toanta as fi eu de-as astepta ca banii sa zboare catre mine!:)) Pai ca model de videochat niciodata nu trebuie sa astepti, trebuie sa-ti iei singura banii aia, sa-i meriti, sa-i castigi. De-a lungul anilor, am auzit multe fete care aveau impresia ca vin la studio, stau si vin sutele de dolari.

  Da, cum sa nu =)) Probabil in visele lor. Desigur, sunt fete care merg la studio, stau online degeaba si castiga bani. Toate pot face asta. Dar castiga putini bani. Ideea este sa castigi multi bani, nu? Daca tot esti model de videochat, macar sa fii cel mai bun, sau macar printre cele mai bune.

  Si-n general ar trebui sa se aplice asta, nu doar in videochat. Cu fiecare zi trebuie sa fiu cea mai buna versiune a mea, numai asa o sa pot ajunge cat mai repede acolo unde mi-am propus. Daca stau si vegetez cu mana pe tastatura la Preziosa normal ca n-o sa am eu castiguri mari.

  Cum crezi ca reusesc eu sa castig peste 3000 de dolari?

  Crezi ca degeaba am eu peste 3000 de dolari din videochat la Preziosa? Ca stau degeaba. Nu, pentru ca-mi dau interesul. Asa ma motiveaza fetele de la Preziosa, sa imi dau mereu interesul. Cu ajutorul lor reusesc sa fiu mereu tot mai buna, sa stiu cum sa ma descurc in orice situatie.

  Intr-adevar, nu le pot invinui pe fetele care nu lucreaza la Preziosa si castiga putini bani. Probabil nu beneficiaza de serviciile profesioniste de care beneficiez eu la Preziosa. Ar fi mare pacat, totusi, sa-ti irosesti energia cu un studio care nu te ajuta sa-ti depasesti limitele mereu.

  Iti spun din proprie experienta. Pai normal ca se castiga multi bani la Preziosa, de asta sa nu te indoiesti niciodata. Ai auzit ca la Preziosa se castiga pana la 2000 de lei zilnic, ca se dau bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei? Asa este! Dar pentru asta trebuie rabdare, perseverenta, dorinta de evolutie!

  Se castiga bani la Preziosa, dar trebuie sa vrei acest lucru!

  Nu poti veni cu pretentia ca din prima luna sa ai miile de dolari, asa ceva nu se poate. Preziosa poate garanta incepatoarelor o suma de 4500 de lei, dar restul tine de ele. In primele luni, vreau sa spun.

  Ca dupa ce trece perioada grea, crede-ma ca nimeni nu te va mai opri din a castiga multi bani. Acum nu te gandi ca eu mut muntii din loc ca sa castig bani la Preziosa. Ci pur si simplu VREAU sa castig bani, am aceasta dorinta. Si asta se vede, crede-ma. E ca o stralucire exterioara care se observa de la kilometri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img