More
  AcasăLucky StudioStiu ca alaturi de Lucky Studio obtin ce vreau, n-am dubii

  Stiu ca alaturi de Lucky Studio obtin ce vreau, n-am dubii

  Sunt sigura pe mine atunci cand vorbesc de Lucky Studio, pentru stiu de ce sunt capabila atunci cand lucrez aici. Si mai stiu ca sunt capabila de atat de multe lucruri doar datorita echipei de aici, conditiilor de aici si modului in care sunt tratata si premiata pentru orice performanta.

  Loc de munca asa ca la Lucky Studio mai rar, oricum, pentru ca numai din privinta banilor nimeni nu poate sa intreaca acest studio. Si daca din prima stii ca o sa castigi cei mai multi bani in acest studio de videochat, nu-i asa ca asta e o garantie pentru celelalte avantaje?

  Lucky Studio este cel mai bun cand vine vorba de bani, dar si orice altceva

  Deoarece totul incepe de la bani. Daca banii sunt multumitori, atunci totul e. Atata timp cat castig banii pe care mi-i doresc, grijile mele se duc departe de mine. Asadar, cand castig atat de multi bani zilnic la Lucky Studio, n-am timp sa stau sa ma plang, cum fac majoritatea angajatilor din Romania.

  Se plang de orice apuca, pana si de aerul de la locul de munca :)) O fi mai dens aerul la ei, cine stie. Oricum, cand un angajat nu este platit cum trebuie, va gasi mereu motive de repros. Asta e ceva clar. Avand in vedere ca nu numai banii sunt cei care atrag fetele la Lucky Studio, este clar ca aici n-as avea niciodata motive de repros.

  Ca mai sunt studiouri unde se castiga bani, dar cu ce pret? In ce conditii? Ei, vezi, acesta este aspectul pe care trebuie sa-l iei in considerare cand te angajezi ca model de videochat. Lucky Studio, nominalizat cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, unde castigurile ajung la 1200 de lei zilnic, unde transportul si cazarea sunt gratuite, make-upul zilnic la fel, o echipa de femei, bonusuri saptamanale de pana la 7200 de lei, bonusuri de angajare mari SAU… sau alt studio?

  Am avut grija atunci cand am ales studioul unde sa lucrez!

  Asta ramane la decizia ta, dar eu iti spun ca pot fi nesigura pe multe lucruri, ins ape jobul de la Lucky Studio niciodata. Daca mi-am propus sa-mi iau o masina, mi-am luat. Daca imi propun sa imi iau o casa, astept ceva timp si o sa castig toti banii necesari pentru o casa.

  Vreau o vacanta? Nicio problema, imi iau o vacanta atunci cand vreau si simt. Daca n-as fi fost alaturi de cea mai misto echipa, n-as fi fost la fel de motivata. dar cand lucrezi alaturi de cei mai profi, cum sa nu-ti doresti ce e mai bun de la viata, cand stii ca poti avea?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img