More
  AcasăHeyluxLocul de munca de la Heylux inseamna totul pentru mine

  Locul de munca de la Heylux inseamna totul pentru mine

  Atat de mult m-am ridicat in ultimii ani, incat nici eu nu ma mai recunosc. Eram undeva la mijlocul prapastiei financiare si jobul de la Heylux m-a ridicat si m-a adus in varf, in varful succesului. Nu exagerez deloc, o sa vezi despre ce vorbesc in urmatoarele mele randuri.

  Acum cativa anisori, am vrut sa incerc sa fac ceva. Sa deschid o mica afacere, o patiserie. Facusem imprumut si de la banca pentru asta, dar… nu mi-a reusit. In acel moment, am simtit cum totul se prabuseste. Afacere nu, rata la banca da… cu ce as fi platit eu acele rate la banca?

  Heylux m-a salvat dintr-o situatie fara precedent in viata mea

  Eu am facut acel credit in ideea in care voi deschide afacerea si voi avea de unde. Dar, daca nu mi-a reusit, ce era de facut? Multi romani s-au gasit in situatia mea, multi au ramas fara case, fara nimic, pentru ca banca e necrutatoare. La fel as fi ramas si eu, daca nu ma angajam la Heylux Iasi.

  Dar am gasit o portita de speranta cu acest studio de videochat, si m-am agatat de firicelul acela care imi spunea ca totul o sa fie bine. M-am agatat tare si nu mi-am dat drumul, iar acum dupa toti acei ani, Heylux a devenit totul pentru mine, inca nu stiu ce m-as fi facut daca n-ar fi fost acest studio.

  Daca n-as fi avut acest job, eram in strada probabil, fara nicio exagerare. Dar m-am angajat aici si din prima zi, tot ce-am facut a fost sa castig. Zi de zi castiguri, fie de 300 de lei, fie de 400, fie de 2000 sau 5000 de lei, sau fie chiar de 9000 de lei (am avut si zile din acestea, da, videochatul poate fi surprinzator).

  De la inceput, Heylux a insemnat castig. Fiecare zi a fost un castig

  Cu castigurile acestea, mi-am platit toate ratele la banca si de atunci n-am mai vrut sa aud. Datorita jobului de la Heylux am reusit sa-mi platesc datoriile si cand am terminat cu ele, in sfarsit, am simtit ca pot rasufla usor. Eram relaxata si dinainte, aveam incredere ca voi ajunge departe cu acest loc de munca.

  Dar atat de departe… cine si-ar fi imaginat? M-a salvat de lucruri de care nici eu insami nu stiam cum sa ma salvez si pentru asta ii sunt datoare unicului studio profesionist 100% din Romania: Heylux Iasi! Cine mai are norocul meu, sa scape de toate grijile si-n acelasi timp sa traiasca regeste? Asa ceva nu vezi zilnic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img