More
  AcasăHeyluxTrebuie sa arat ca un model fashion ca sa lucrez in videochat...

  Trebuie sa arat ca un model fashion ca sa lucrez in videochat la Heylux?

  Greseala pe care o fac multe iesence este aceea ca se gandesc mereu ca pentru a fi model de videochat, trebuie sa arati in nu stiu ce fel. Deci am vazut sute de iesence care ar fi vrut sa lucreze la Heylux, de exemplu, dar nu voiau pentru ca se gandeau ca-s urate, pe romaneste.

  Si stiu ca multe romance sunt la fel. Se gandesc ca sunt mai plinute, mai batranele sau mai uratele si nu pot sa fie modele de videochat. In cazul acesta, fetelor, va informez ca ati gresit sa credeti asta! Poate asa o in in unele studiouri din tara, dar la Heylux n-a fost nicicand asa.

  Discutia dinaintea angajarii in videochat a fost foarte relaxata

  La acest studio de videochat din Iasi s-a pus mai mult accentul pe alte principii. Cand eu m-am angajat, mi-au spus foarte clar ca vor de la mine sa fiu onesta, cinstita si cu bun simt. Au zis ca pentru ei este important sa ne intelegem si sa ne respectam reciproc, asa ca aspectul meu fizic a contat foarte putin.

  Atata timp cat stiam cum sa vorbesc, cum sa mentin o conversatie si cum sa ma fac placuta, nimanui nu i-a pasat daca aratam ca un model fashion sau nu. Da, de acord, sunt multe fete care sunt modele de videochat si care si-au pus implanturi in timpul acesta. Vei spune ca si-au pus pentru ca trebuiau sa arate intr-un anume fel in fata camerei.

  Nu! Si-au pus implanturi pentru ca au vrut mereu sa aiba si pentru ca au inceput sa castige multi bani abia din videochat, ca altfel nu ar fi reusit. Este ok sa fii cat mai ingrijita, da, dar asta n-a insemnat niciodata sa fii papusa Barbie. Sa fim seriosi, este si-o femeie de 39 de ani care este model de videochat la Heylux.

  Stiai ca si daca ai peste 30 de ani poti castiga sute de lei la Heylux?

  Si stie sa vorbeasca, sa zambeasca si uite ca varsta ei si aspectul n-au mai contat, ca a stiut cum sa se joace cu cuvintele. In fond, la asta se refera videochatul la Heylux, sa fii cat mai desteapta sa castigi bani din vorbe si atat.

  In concluzie, nu, nu trebuie sa arati ca nu stiu ce model de pe podium pentru a castiga in fiecare zi sute de lei la Heylux, ci trebuie sa stii ce vrei de la viata. Daca vrei o situatie financiara mai buna si o viata linistita, asta inseamna ca poti lucra aici. Simplu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img