More
  AcasăLucky StudioDe ce mi se pare ca Lucky Studio e singurul care poate...

  De ce mi se pare ca Lucky Studio e singurul care poate ajuta o fata?

  Daca e vorba de un alt job decat cel in videochat la Lucky Studio, sunt doar iluzii vandute, iti spun eu din proprie experienta. Te duci la interviu si te imbrobodesc asa cum stiu ei mai bine, pana ti se pare ca vei avea un viitor de milioane, cand de fapt vei lucra pe acelasi salariu de mizerie ani si ani la rand.

  Si cand iti dai seama ca n-ajungi nicaieri si te-ai saturat, exista posibilitatea sa fie prea tarziu. Si pentru mine era sa fie, am avut noroc ca am gasit totusi jobul la Lucky Studio si de cand m-am angajat aici, aici am ramas. Am stiut din prima ca nu e un job la care sa renunti asa, cu una cu doua, cum ar fi celelalte joburi.

  Pentru ca e un job complet, ca sa zic asa, are de toate. Poate sa ii ofere unei fete/femei orice vrea de la viata, fara exceptii. Vrei case si masini, la Lucky Studio castigi bani de asta, vrei silicoane si operatii estetice, castigi aici bani, vrei vacante, la fel, vrei shopping si distractii, la fel.

  Poti sa vrei orice, Lucky Studio chiar poate sa iti aduca

  Indiferent de ce vrei, trebuie sa stii ca poti sa obtii asta la Lucky Studio, in cateva luni, sau mai putin, sau poate intr-un an, 2, depinde de ambitia fiecareia acum. Dar niciodata n-o sa vezi sa treaca mai mult de 2 ani lucrati la Lucky Studio si o sa spui ca n-ai realizat nimic. Nu exista asa ceva.

  In 2 ani la Lucky Studio poti avea si propria casa si masina si tot ce vrei daca te tii de treaba. Spre deosebire de celalalt job al meu, la care am lucrat peste 5 ani si abia daca mi-au marit salariul spre sfarsit cu 200 de lei. Pe bune?… asa tin ei angajatii fideli? Vanzand gogosi la interviu si distrugand vise?

  Ca asta se intampla, te chinui sa faci o facultate si tot pe 15 milioane ajungi sa lucrezi, ca de, suntem in tara tuturor posibilitatilor negative, Romania. In schimb, Lucky Studio isi vede de treaba ca si companie. Face angajari, isi ajuta modelele sa evolueze, sa aiba castiguri mari, le sustine, le apreciaza, le ofera tot ce vor pentru a se simti bine.

  Un angajator complet, asta e studioul de videochat Lucky Studio, unde pana si castigurile zilnice sar de la 400 la 1200 de lei, poate mai mult pentru fetele ambitioase. Stiu ca acesta e singurul care poate ajuta, stiu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img