More
  AcasăHeyluxPana sa descopar Heylux, nu credeam c-o sa am sanse la un...

  Pana sa descopar Heylux, nu credeam c-o sa am sanse la un asemenea viitor

  Tot ce am mai bun in momentul de fata mi-a fost adus de catre videochatul la Heylux, si niciodata in trecut nu m-as fi gandit ca tocmai acest domeniu de munca ma va salva din situatia in care eram. De fapt, nici nu luasem in considerare varianta de a fi model de videochat cand aveam probleme cu banii, nu stiu de ce.

  Am fost putin mai imprastiata de fel, nu stiam eu multe lucruri care se intampla in societate. Fiindca nu ieseam prea des, daca auzeam de doua ori pe an cuvantul “videochat” era bine. Crede-ma ca pana sa vin la Heylux habar n-aveam cu ce se mananca, nici nu stiam despre ce e vorba.

  Ma zbateam pentru 2000 de lei, nu stiam ca la Heylux se castiga mult mai mult

  De asta nici nu luasem in calcul aceasta varianta, pentru ca nu aveam idee de castigurile de aici sau de ce trebuie sa fac pentru aceste castiguri. Eu ma zbateam sa pot studia sa ajung departe, dupa mintea mea, sa am si eu un salariu decent intre 2000 si 3000 de lei si aia era.

  Cam acesta e visul oricarui roman, sa aiba salariul acesta. Ca mai mult nu prea se poate aici. Cam pentru asta ma strofocam eu, dar pana si acest vis mi se parea departe, ma gandeam ca muncesc degeaba. Asadar, in niciun moment in care am avut probleme cu banii n-am stat sa ma gandesc ca voi ajunge aici.

  Daca mi-era greu sa ma gandesc ca voi avea un salariu intre 20 si 30 de milioane, cum sa ma mai fi gandit ca datorita jobului de la Heylux o sa am intre 40 siiiii… infinit? Eh, nu chiar infinit, dar de la 40 pana la 100 de milioane castiguri lunare la Heylux Iasi mi se pare… uaaaau :X mult! :X

  Heylux este precum talismanul meu norocos. M-a salvat de tot!

  Ideea e ca intr-un moment in care m-am pierdut, in care nimic nu-mi mai convenea si ma vedeam presata de timp si de situatie, am ajuns sa aflu mai multe despre Heylux. Sa zicem ca m-am angajat aici ca model de videochat din nevoie, dar acum vad asta mai mult ca pe o nevoie, o vad ca pe norocul vietii mele.

  Am avut cel mai mare noroc cand am dat de jobul de la Heylux, altfel niciodata nu ma vedeam visand sa-mi iau propria locuinta si masina din banii mei. Acum pot visa la lucrurile acestea si-n cativa ani la Heylux o sa le si am, la cati bani am din videochatul de aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img