More
  AcasăLucky StudioGasesc la Lucky Studio sprijinul financiar la care viseaza orice fata!

  Gasesc la Lucky Studio sprijinul financiar la care viseaza orice fata!

  Chit ca ai 18 ani, 19, 20 sau mai mult, daca esti femeie normal sa ai pretentii de la viata, sa vrei lucruri, sa iti doresti sa ai cat mai multe. Asta nu te face materialista sau cum mai crede lumea, ca e firesc la o femeie sa-si doreasca lucruri, de orice natura. Eu n-am fost niciodata jenata sa spun ca-mi place sa am cat mai multe haine, genti, pantofi, parfumuri, bijuterii, palarii si tot felul de nebunii.

  Daca asta imi place mie si asta e placerea mea, cui ii pasa de asta? E treaba mea, ce treaba au altii cu ce-mi place mie? Nici macar nu stau sa-mi pese de ce spun altii, daca eu vreau pantofi la 2000 de lei, imi iau pantofi la 2000 de lei. Cica nu iei lucrurile materiale cu tine in mormant.

  Daca vreau lucruri scumpe, numai Lucky Studio mi le poate aduce

  Da, asa e, nu le iei, dar asta inseamna ca pe timpul vietii nu trebuie sa te bucuri de ce-ti place sau ce? Corect, cu totii ajungem in acelasi loc, asa e, dar prefer ca pana sa ajung acolo sa traiesc ca o femeie realizata, nu ca o femeie plina de lipsuri si frustrari. Altfel nu lucram la Lucky Studio ca model de videochat.

  Daca voiam o viata simpla si fara prea multe lucruri, lucram in orice alta parte. Dar fiindca vreau cat mai multe de la viata, m-am angajat la Lucky Studio ca model de videochat. Si nu conteaza ca am 22 de ani, puteam sa am si 30, iti spun eu, ORICE FEMEIE vrea sa aiba lucruri frumoase, de care sa se mandreasca.

  Pana la urma lipsurile acestea sunt cele care ne aduc frustrarile si stresul de zi cu zi. Degeaba mai spun oamenii ca nu conteaza lucrurile materiale si banii. Daca nu conteaza, de ce ne stresam din cauza lor sau din cauza ca nu le avem?

  De ce sa nu traiesc cat mai relaxat, daca am ocazia asta?

  Asta inseamna ca le vrem, dar nu vrem sa recunoastem. Prefer sa evit frustrarile si problemele de sanatate si s-o duc cat mai bine cat traiesc. Iar daca asta inseamna sa-mi cumpar cat mai multe lucruri si sa merg in cat mai multe vacante din banii castigati la Lucky Studio, atunci fie.

  Pentru o viata relaxata si frumoasa ce nu fac eu? E si mai usor sa aleg drumul acesta si imi pastrez si bucuria de viata, bucuria de a trai. Decat sa stau sa traiesc o viata monotona, aleg sa fiu model de videochat la Lucky Studio si sa castig saptamanal cate 3400 de lei 😀 OOOO, da :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img