More
  AcasăLucky StudioVideochatul în vremea pandemiei (sau despre puterea optimismului)

  Videochatul în vremea pandemiei (sau despre puterea optimismului)

  Parcă totul e mai complicat acum. Viața și-a schimbat ritmul, relațiile cu prietenii, cu familia are alte coordonate. Suntem obligați cu toții să stăm mai mult prin casă, să ieșim cât mai puțin posibil. Petrecerile, distracțiile sunt puse deocamdată pe pauză. Doar vagi speranțe de vacanțe pentru la vară ne mai trezesc speranța de evadare. Până atunci, încă ne adaptăm la pandemie, la rigorile ei enervante. Sigur treci și tu prin toate stările astea. Există însă și motive de speranță. Hai să-ți spun care!

  Fetele trec împreună peste probleme

  Lucrez la Lucky Studio de 8 ani Am fost mai întâi model 6 ani, apoi am trecut de partea cealaltă a biroului, pe zona administrativă. Pentru mine, videochatul în Iași a fost și va rămâne o șansă extraordinară. Am câștigat o mulțime de bani, m-am mutat în oraș, mi-am luat apartament aici, mi-am făcut o mulțime de prietene la studio. Și printre colege, și printre modele. Acum le numesc pe fete “cealaltă familie a mea”. Și totuși, nebunia asta cu pandemia m-a afectat și pe mine din plin.

  Chiar dacă am venit în fiecare zi la job, tot am simțit presiunea aia psihică aiurea cu tot ce vedeam la televizor. Parcă era o teamă peste tot, să fiu atentă, să nu ating nimic, să mă spăl de 10 ori pe mâini etc. Ușor, ușor, cu ajutorul fetelor, m-am mai calmat. Cred că fiecare din noi are un efect benefic pentru celelalte colege. Suntem împreună, ne concentrăm pe treaba noastră și mergem înainte. Discutăm mult între noi, mai glumim, și asta alungă grijile. Plus că facem ce ne place: ajutăm fete ca tine să se angajeze și apoi le învățăm totul despre domeniul ăsta.

  Pe lângă faptul că suntem o echipă extraordinară, reușim să sprijinim emoțional și modelele. Fetele trec prin aceleași stări ca noi. Sunt preocupate de ce se întâmplă, de siguranța, sănătatea celor dragi. Uneori, membrii familiilor lor rămân fără job, că acum e greu cu munca peste tot și devine responsabilitatea lor să facă rost de bani. Din fericire, la Lucky Studio chiar cu asta ne ocupăm: să facem împreună o mulțime de bani. Astfel încât și modelele și persoanele apropiate lor să fie bine.

  Banii ne fac întotdeauna să zâmbim

  Din fericire, videochatul în Iași e în revenire puternică. Anul trecut, după carantină, membrii se gândeau de 2 ori cât și cu cine să-și cheltuiască banii pe site-uri. Dar lumea iese ușor, ușor din starea asta generală de precauție. Peste tot în lume se dă drumul la treabă, membrii fac din nou bani și le vine mai ușor să cheltuiască online, cu modelele. Asta vedem în încasările fetelor de la Lucky Studio. Banii sunt pe plus de la perioadă la perioadă. Optimismul e din nou la cote înalte. Și toate lucrurile arată că perspectiva e din ce în ce mai bună. Deci, de data asta, timpul e de partea noastră.

  Multe colege din staff și modele s-au vaccinat deja. Altele urmează să facă același lucru. E un lucru care ne dă și mai multă siguranță. Membrii le spun modelelor că sunt și ei optimiști. Toate astea ne bucură mult. Sunt semne de revenire la normal, motive de speranță. Deja unele modele revin la recordurile cu care erau obișnuite și asta ne face pe toate să zâmbim. Cu alte cuvinte, putem spune că, treptat, virusul trece de noi. Iar în câteva luni o să ne putem bucura în curând de libertate deplină.

  Cred că și tu treci prin tot felul de stări contradictorii. Încerci să fii mai pozitivă, apoi mai apare o știre că încă se mai întâmplă ceva aiurea. Pe urmă iar o știre bună, și tot așa. Probabil că dai prea multă atenție televizorului. Noi ne concentrăm pe job, pe ceea ce ne aduce bucurii. Adică ne focusăm să facem bani, să ridicăm conturile modelelor. Poate că ar fi o idee bună să faci și tu același lucru. Adică să ieși din starea asta, să lași deoparte grijile și să faci și tu bani. E cea mai bună terapie pentru timpurile astea. Dacă vrei să faci pasul ăsta, se poate chiar acum! Te angajăm imediat la Lucky Studio și te ajutăm și pe tine să câștigi așa cum meriți! Hai, zâmbește mai mult, acum e timpul să-ți fie bine!

  Telefon Lucky Studio: 0742 286 286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img