More
  AcasăHeyluxCe îi răspunde un trainer unui model care spune: “Azi nu e...

  Ce îi răspunde un trainer unui model care spune: “Azi nu e trafic, plec acasă”?

  Oricărui model i se poate întâmpla să aibă trafic mai slab într-o zi. Chiar și modelele de la Heylux care fac peste 10.000 $ la perioadă au și ture mai slabe. Marea întrebare e ce faci când avem situația asta? Aici sunt două tipuri de răspunsuri. Modelele cu mai puțină experiență tind să renunțe. Adică să se enerveze și să spună că gata, pleacă, ies din tură! Evident, dacă fac asta, își afectează contul, pentru că inconstanța la program e mereu sancționată de membri și de site-uri. Din contră, modelele cu experiență caută soluții.

  Hai să facem trafic împreună!

  Modelele care au câțiva ani în videochat în Iași zic așa: „Da, azi merge mai prost. Oare de ce? Oare ce trebuie să facem să îmi fie bine din nou?”. Discută lucrurile astea cu trainerele și analizează tot ce au făcut în ultima perioadă. Poate că traficul scăzut nu e o întâmplare, ci e rezultatul neatenției. Poate că nu au avut constanță la program, suficiente ore online, nu s-au promovat pe social media și nu au trimis mesaje la membri. La fel, e posibil să fie probleme legată de ținute, de aspectul părului, de atitudinea ei în cameră, de folosirea tool-urilor site-urilor pe care lucrează.

  După cum vezi, sunt o mulțime de elemente care influențează traficul. În videochat nu există un robinet cu trafic pe care cineva ți-l deschide și ți-l închide. În realitate, tu îți faci traficul. Dacă ești serioasă, focusată pe ce faci, te porți frumos și cu membrii și cu guest-ii, atunci o să ai trafic. Iar când se mai întâmplă să fie o zi cu ghinion, soluția nu e să pleci acasă. Ci să-ți pregătești traficul din zilele următoare. Cum? Trimite mesaje la membrii tăi, postează pe Twitter, pune clipuri amuzante pe conturile tale, fă o nouă ședință foto sau video!

  Echipa Heylux te susține total                         

  Avem o mulțime de metode să îndreptăm lucrurile. Mai ales că echipa Heylux e 100% lângă tine. Colegele de la training te ajută cu partea de social media, cu mesajele, cu analize complexe ale contului tău. Ne uităm împreună pe statistici, comparăm cifre, date, ca să înțelegem mai bine unde avem de lucrat. Dacă e nevoie, solicităm și discuții cu reprezentanții site-urilor pe care lucrezi. Partenerii noștri îți pot analiza și ei conturile și vin cu propuneri, cu soluții utile.

  În concluzie, zilele cu trafic slab vin mai rar dacă facem lucrurile cum trebuie. Și se duc repede, pentru că ne ocupăm din timp să-ți faci trafic. La Heylux, știm exact cum funcționează lucrurile și avem soluții pentru orice. Contează pe noi și ai încredere în tine! Așa cum avem și noi. Abia așteptăm să lucrăm împreună și să facem treabă bună. Te așteptăm cu drag la Heylux!

  Telefon Heylux: 0744.33.77.11

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img