More
  AcasăHeyluxLa Heylux, am devenit una dintre cele mai bune modele de videochat...

  La Heylux, am devenit una dintre cele mai bune modele de videochat din Iasi

  Soarta mea a fost decisa acum mult timp, mi-am gasit locul cand nici nu ma asteptam. Fix cand credeam ca nu imi gasesc locul nicaieri, ca nu ma pot adapta, am inceput sa ma simt ca acasa printre modelele de la Heylux, care mi-au fost mai ceva ca niste surori cand am avut nevoie.

  Pentru unii poate sa para absurd, sa spun ca-ntr-un studio de videochat mi-am gasit prietene, dar nu-mi pasa, sunt la Heylux de prea mult timp, de vreo 3-4 ani deja, asa ca vorbele rele nici nu-mi mai ajung la ureche. Am gasit si voi continua sa gasesc mereu suport si prietenie la Heylux si asta nu o poate schimba nimeni.

  La Heylux invat cate ceva de la toata lumea, ma simt ca acasa

  De atatia ani ma aflu ca model de videochat aici, printre cele mai bune modele. Am invatat de la ele multe, n-am de ce sa mint. Desi Heylux ofera training specializat alaturi de cei mai buni traineri, am invatat chiar si de la modele.

  Cu ele am stat la cafea zi de zi si ne-am imprietenit, pe atunci nu-mi dadeam seama ca ma aflu printre modele de top, care castiga peste 10.000 de dolari lunar la Heylux Iasi. Ele nu-mi spuneau castigurile lor, dar nici eu nu le intrebam. Pana am aflat intr-o zi.

  Mandria pe care am simtit-o a fost…de nedescris. Sa ma aflu printre atatea fete destepte si descurcarete. Chiar imi gasisem locul. Si “furam meserie” cumva de la ele. Le ceream sfaturi si ele cu drag ma ajutau. Asa am ajuns sa fiu cot la cot cu ele, cum s-ar zice.

  Am ajuns sa fiu in top odata cu ele, sa ma bucur de castiguri si premii mari odata cu ele. Si nicio victorie nu e mai dulce decat cea pe care o poti avea alaturi de prieteni care inteleg ceea ce faci si ceea ce esti si nu te judeca. De asta n-am putut niciodata sa plec de la Heylux, ca m-am simtit mult prea atasata de acest studio.

  Cea mai mare motivatie de a castiga bani o am la cel mai bun studio de videochat din Iasi

  Datorita acestor fete si acestui studio am devenit un caracter foarte puternic, greu de distrus, foarte impunatoare si, printre altele, plina de bani. Cand fetele de la Heylux imi spuneau de noua masina luata, de casa, de bijuterii…ma motivau, si nimic nu-mi placea mai mult decat cand ajungeam la nivelul lor si ma felicitau.

  Heylux poate fi mai mult decat un job unde castig zilnic pana la 600 de dolari. Am vazut asta. E …o casa. O casa a mea si a fetelor 😀

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img