More
  AcasăHeyluxMa intretin singura de cand m-am angajat in videochat la Heylux

  Ma intretin singura de cand m-am angajat in videochat la Heylux

  Erau multe momentele in care ma trezeam noptile ingrijorata deoarece nu stiam cum o sa ma descurc cu cheltuielile. Banii, eterna problema a romanilor. Nu cred ca n-a existat roman sa nu treaca vreodata printr-o problema economica, asa este viata aici la noi in tara. Lucru ce ar fi ramas si pentru mine o problema daca nu ma angajam la Heylux.

  Ma bucur ca m-am trezit la realitate si am facut ceva in privinta problemelor pe care le aveam, altfel ramaneam blocata in aceeasi situatie. Stresul si grijile ma macinau in fiecare noapte, uneori nici nu puteam dormi. Era naspa viata mea inainte sa fiu model de videochat la Heylux.

  Sincer, nu stiu de ce nu m-am angajat la Heylux mai devreme

  Dupa ce mi-am dat seama ca n-am de ce sa ma feresc si ca ar trebui sa incerc videochatul, viata mea s-a schimbat. Ii auzeam pe multi din jurul meu zicand ca ar trebui sa incerc, ca este o sansa unica. Dar eu mereu ma incapatanam, si sincer acum ca ma gandesc la asta, nu stiu de ce o faceam.

  Cand vad cat de simpla e munca la Heylux Iasi, si cat de frumos este sa fac videochat aici, nu inteleg de ce n-am venit aici mai repede. Aveam toate motivele sa vin: abia ma intretineam, aveam un salariu de 1.080 de lei pe luna si bonuri de masa de 150 de lei si nu stiu cu faceam fata. In schimb, la Heylux am castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei, bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei si o multime de avantaje.

  Chiar nu pot sa imi dau seama de ce n-am incercat videochatul la Heylux mai devreme, pentru ca aici am toate conditiile de munca la care am visat. In primul rand ca nu mai platesc in fiecare zi bani pe transport, deoarece Heylux mi-a asigurat si asta, pe langa make-upul zilnic si sedintele foto facute de profesionistele de la studio.

  Scap de facturi si cheltuieli in doar cateva zile cu jobul de la Heylux

  Iar cand stiu ca am aceste castiguri si ma bucur de aceste servicii in timp ce sunt inconjurata de amenajari Versace si stralucire peste tot, ma simt ca in paradis. Plus ca nu-mi lipseste libertatea si confortul, le am din plin cu jobul de model de videochat de la Heylux. Asta, plus discretia si respectul de care orice model de videochat de la Heylux se bucura.

  Gandeste-te ca acum imi platesc cheltuielile cu castigurile din 3-4 zile de la Heylux, iar inainte nici cu banii de pe o intreaga luna nu ma descurcam. Asta e diferenta dintre alte joburi si cel de la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img