More

  Cum vad eu jobul in videochat la Preziosa Iasi

  Saptamana trecuta m-am angajat ca model de videochat la Preziosa si este prima data cand am treaba cu acest domeniu de munca. Cred ca sunt si cel mai nou model de videochat de aici si simt nevoia sa spun cam cum a fost acest studio de videochat cu mine pana acum.

  Am lucrat deja 7 zile la rand la Preziosa, desi puteam sa lucrez mult mai putin. Puteam sa lucrez cat voiam, de fapt, pentru ca la Preziosa mi s-a permis sa-mi creez propriul program de munca in videochat. Dar, fiindca sunt noua, am vrut sa lucrez mai mult si pentru a invata, dar si pentru bani.

  Sunt model de videochat la Preziosa de putin timp, dar imi place mult

  videochat la Preziosa
  videochat la Preziosa

  Eiiii, si uite asa am inceput eu sa fac videochat si astazi chiar este a 8-a mea zi la Preziosa. Stiu ca poate pare mult prea devreme sa imi pot da seama de cum este un anume job, insa eu sunt prea incantata si am un sentiment foarte pozitiv cu privire la acest studio.

  Adica asta s-a vazut din prima zi, ca este un studio ok. Cand am venit la interviu cu taxiul, femeile de la Preziosa mi l-au platit, apoi la interviu mi s-a oferit o cafea si niste prajiturele si mi s-a vorbit foarte calm si deschis. Orice nelamurire am avut a fost imediat clarificata de managera de la Preziosa si asta mi-a dat o oarecare liniste.

  Dupa ce m-am decis sa ma angajez, mi s-a facut o sedinte foto de senzatie pentru a ma ajuta cu albumul meu online si dupa am putut sa si fac videochat. In prima mea zi la Preziosa am castigat 230 de lei, bani la care oricum nu ma asteptam.

  Stiam ca la Preziosa se castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, dar managera mi-a spus ca pentru fetele fara experienta in videochat este posibil ca aceste castiguri sa fie intre 150 si 300 de lei in primele zile. Eu nu ma asteptam sa castig nici atat, dar uite ca am putut.

  Am strans 1.500 de lei in doar o saptamana de videochat la Preziosa!

  videochat la Preziosa
  videochat la Preziosa

  La sfarsitul turei din prima zi mi s-au pus banutii in mana si am fost felicitata. Ma simteam atat de bine, incat nu-ti pot exprima exact. Corectitudinea si legalitatea aceasta de care ma bucur la Preziosa ma face sa ma simt bine mereu.

  Urmatoarele zile au fost cam la fel, am castigat intre 200 si 400 de lei. Castigurile variau, deci nu pot spune o suma exacta. Cert este ca in doar o saptamana am strans suma de 1.500 de lei din videochat la Preziosa. Iti dai seama? Nu castigam atat nici intr-o luna inainte. Preziosa este pentru mine cel mai bun lucru care mi s-a intamplat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img