More
  AcasăPreziosaAfla care sunt cele 3 metode de castig in videochat la Preziosa!

  Afla care sunt cele 3 metode de castig in videochat la Preziosa!

  Te-ai intrebat vreodata care-s beneficiile unui model de videochat, de curiozitate? Ca sigur se vorbeste mult despre videochat in Romania, n-are cum sa nu fi vorbit macar o data de asta! Stiu ca pana si eu vorbeam inainte sa semnez un contract de colaborare cu Preziosa.

  Ori de cate ori aveam ocazia, si eu barfeam. Pana intr-o zi, cand mi-am zis ca mai bine las barfa si ma duc sa vad care e treaba. In final, ce sa fi patit? E doar un job, ce naiba, nu aveam ce sa pierd din asa ceva. Poate doar de castigat. Asta oricum si intentia mea, sa castig :>.

  M-am aventurat in acest job din Iasi si am descoperit cele mai misto metode de castig la Preziosa. Sunt, de fapt, 3 feluri in care eu castig bani la Preziosa:

  1. Primesti bani de pe urma comisionului, intre 300 si 800 lei zilnic

  Prima, si cea mai misto metoda prin care castig bani la Preziosa este cea de pe baza comisionului. Este si baza, daca pot spune asa, pentru ca e lucrul pe care toate ne bazam. E un sistem de plata prin care eu, ca model de videochat, castig fie 300 de lei zilnic, fie mai mult, pana ajung chiar si la 800 de lei.

  Sansele sunt foarte mari, pentru ca e vorba de-un comision de 50%, care ajunge si la 80% odata cu cresterea castigurilor. Asadar, e clar ca este avantajos, nici nu mai are rost sa spun prea multe.

  1. Ai bonusuri saptamanale enorme la Preziosa

  Totodata, castigurile acestea zilnice pot fi usor completate, ba chiar dublate de asa zisele bonusuri de performanta. Pentru a ajuta fetele si pentru a le demonstra ca studioul vrea sa le ajute, Preziosa a impus un sistem de bonusare.

  Astfel, orice model de videochat de la Preziosa are sansa sa primeasca in fiecare duminica o suma incepand de la 300 de lei si ghici pana unde… pana la 3.000 de lei!

  1. Primesti cele mai mari bonusuri de angajare in videochat din Iasi

  Ultima metoda de castig, dar nu cea din urma, este cea care se refera la bonusurile de angajare. Poate n-o sa ti se para o metoda de castig, dar crede-ma ca e. Orice iti aduce bani inseamna metoda de castig.

  Si cum Preziosa este cel mai bun, comisionul si bonusurile saptamanale n-au fost singurele avantaje, ci a mai pus la bataie si cate un bonus de angajare. Eu, cand m-am angajat la Preziosa, am primit o suma cash super mare, doar c-am ales sa lucrez cu cei mai buni!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img